Напишете дума/думи за търсене

Как да запазим косата бляскава и красива през лятото

Лятото наближава, а със него идва и времето за слънчеви бани край морето и басейните! Повечето от нас се подсигуряват със слънцезащитен крем за кожата, но забравят, че UV лъчите засягат и косата – под тяхното въздействие тя става суха и изтощена. А и хлорът в плувните басейни и морската вода, допълнително увреждат косъма. Да не говорим колко бързо благодарение на тях цветът на боядисаната коса буквално се „измива”.

За да отговори на всички тези предизвикателства, френският козметичен лидер „3 Chenes” /Троа шен, в превод „Трите дъба”, създаде боята за коса „Color & Soin®”( „Цвят и Грижа”).

Самото име подсказва, че тази боя за коса не само оцветява перфектно, но и съхранява и подхранва косъма. Дамите, които вече са ползвали „Color & Soin”, са се уверили, че след боядисването косата видимо става по-здрава, по-жива, по-гъвкава, хидратирана. Косъмът буквално блести и като че ли е по-плътен. Всички тези позитивни следствия са породени от няколко причини.

Боя за коса „Color & Soin” не съдържа амоняк, резорцин, парабени и силикони –химични вещества, които разрушават структурата на косъма и вредят на здравето.

Липсата на амоняк не означава липса на добро оцветяване. Напротив, разновидностите от 31 цвята на френската боя за коса покриват плътно на 100% белите коси.

Нещо повече, те са с дълготраен ефект, а и притежават още едно основно предимство - устойчиви са на ултравиолетовото лъчение, морската вода и хлора. Качество, особено важно през лятото!

Формулата на боя за коса „Color & Soin®”( „Цвят и Грижа”) е единствена по рода си, защото оцветява и подхранва чрез растителни екстракти. Благодарение на етерични масла и растителни протеини се постига желания от всяка дама ефект – здрав, жизнен и бляскав косъм.

Боя за коса „Color & Soin®”( „Цвят и Грижа”) съдържа растителни протеини: от жито – за регенериращо действие, от овес – за подхранващо действие, от царевица – за стимулиращо действие, от соя – за реструктуриращо действие. В нея има и кокосово масло – придаващо жизненост, масло от розмарин – възстановяващо равновесието и масло от евкалипт – с успокояващо действие.

Освен боя за коса с дълготраен ефект, серията „Color & Soin” включва поддържащи шампоани и балсам, които не съдържат парабени и други вредни съставки и подпомагат да се запази цвета на бядисаната коса за по-дълго време. Съставът им, на базата на органични растителни екстракти ги прави подходящи и за ежедневно ползване.

Разнообразието от цветове и нюанси на боята за коса и всички продукти от серията „Color & Soin®”( „Цвят и Грижа”) можете да да закупите в аптечната мрежа в цялата страна:

http://biolifecosmetics.com/apteki

или да разгледате и да поръчате онлайн:

http://biolifecosmetics.com/kozmetika/boya-za-kosa-color-and-soin.html .

X