Напишете дума/думи за търсене

Детски Мастър Шеф направиха сладоледите Нестле Айс Крийм

Кой е предпочитаният десерт на малки и големи в топлите слънчеви дни? Какво може едновременно да те освежи и да те накара да се усмихнеш?

Да, няма по-любимо нещо от сладоледа в горещите летни дни. Всеки вкус и разновидност носят усмивки и добро настроение на малки и големи. Любимите на мнозина сладоледи NESTLE® знаят това и затова както всяка година така и тази, те са подготвили огромно разнообразие от продукти за любителите на ледената свежест.

Изкушението в „Кутия за вкъщи“ може да е вкусен и освежаващ десерт не само по време на горещите летни дни , но и през цялата година. Ето защо сладоледите NESTLE® под марката FAMILIA предлагат широк избор от различни формати и вкусове за цялото семейство.

Новите предложния в гамата за този сезон идват под обещаващото име „FAMILIA Collection – колекция избрани вкусове“ – три вкуса, които будят веднага любопитство с тъмната си визия и черния капак.

Най-голямо впечатление прави Течния шоколад, който може да задоволи и най-изтънчените вкусови предпочитания, но по нищо не му отстъпват и Любимия Бискотино с парченца истински бисквитки и Ягодовата свежест с наситения ягодов вкус и гъстия ягодов сироп.

Основната гама на FAMILIA предлага познатото високо качество сладолед, както с класически вкусове като Ванилия и Какао в комбинация от различни сиропи, така и богато разнообразие за любителите на плодовите предложения, сред които изпъкват пъпеш, диня, ягода и банан.

За да е още по-голямо удоволствието от хапването на вкусен сладолед ето няколко любопитни факта за сладоледите:

- Сладоледът може да се консумира през цялата година. Освен, че може да те освежи, може и да ти донесе приятна емоция, да бъде перфектният десерт, както и да се комбинира с всякакви сладкарски изкушения. Той може да бъде включен в твоя режим без всякакво притеснение, като бъде комбиниран с подходяща диета.

- Балансираните диети да съдържат Сладолед - При балансираната диета не трябва да се лишаваме от нищо . Можем да се наслаждаваме на всички храни като не губим мярката и не забравяме да сме балансирани, което има важни здравословни ползи.

- Поради тяхната природа и факта, че сладоледите се съхраняват във фризера, консерванти почти не са необходими. Наслаждавaйте се без притеснения.

Учениците от Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии също решиха да споделят своите идеи за балансиано хранене и подготвиха атрактивни рецепти със Сладолед FAMILIA, които можете да видите скоро в официалната фейсбук страница на Нестле Айс Крийм.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X