Напишете дума/думи за търсене

Амал Клуни сред най-елегантните гости на сватбата на принц Хари и Меган

Амал Клуни, съпруга на холивудския актьор Джордж Клуни, със сигурност би грабнала короната по елегантност сред поканените на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, отбелязва Асошиетед прес, цитирана от БТА. 

Нейният тоалет с цвят горчица, сътворен от дизайнерката Стела Маккартни, впечатли с изяществото си всички познавачи, когато под ръка със съпруга си тя пристигна в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък. Джордж Клуни беше облечен в стилен сив костюм и вратовръзка на жълти райета.

Направи впечатление и идеалното съчетание на шапката на госпожа Клуни, също издържана в жълт цвят, с къс черен воал.

В модно отношение и кралското семейство не разочарова. Дизайнерите на кралица Елизабет Втора бяха заложили на палто с лимонов цвят в съчетание с шапка на Анджела Кели с виолетов орнамент. Катрин, херцогинята на Кембридж, носеше елегантно жълто палто на Александър Маккуин и голяма шапка, дело на Филип Трийси.Тя седна до херцогинята на Корнуол Камила, която също бе заложила на голяма шапка с ефектни розови пера, в унисон с тоалета й.

Майката на булката Дория Рагланд присъства на венчавката в светло зелен тоалет с малка шапчица с форма на барета, решена в съшия цвят.

Опра Уинфри се появи в розов тоалет на Стела Маккартни, докато близката приятелка на принц Хари, Виктория Бекъм, бе заложила на тъмно-синьото и на елегантна рокля, падаща ниско под коляното.

СНИМКИ: Ройтерс
СНИМКИ: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X