Напишете дума/думи за търсене

Подхранвайте растенията с органичен течен тор

Ако искате да отгледате екологично чисти земеделски продукти или пък да имате красива цветна градина в двора, добър помощник може да ви е органичния течен тор Лумбрекс.

Лумбрекс е изключително ефективен, екологичен тор с широк спектър на приложение при всички земеделски култури, отглеждани на открито и в оранжерии. Съдържа в разтворен вид най-важните хранителни компоненти на биотора – хуминови киселини, фулвокиселини и всички необходими за растенията макро и микроелементи. Затова може да се прилага както като почвен тор преди разсаждане и по време на вегетация, така и като листен тор.

Той действа едновременно като източник на хранителни вещества и растежен стимулатор за растенията. Служи като почвен подобрител за бедни на хумус почви.

Хранителните елементи, съдържащи се в екстракта, се задържат продължително в почвата и така растенията ги усвояват по-пълно.

Лумбрекс бързо се разтваря във водата и е съвместим с всички препарати и торове, използвани в селското стопанство.

Биоторът помага за формирането на здрава коренова система на растенията и повишава устойчивостта им към стрес и патогени. Той може да се прилага листно при зеленчуци, житни, слънчоглед, царевица, рапица, тютюн, лавандула, люцерна и тревни площи, трайни насаждения, цветя и декоративни храсти, стайни и градински растения.

X