Напишете дума/думи за търсене

Лечение на акне – мисия възможна

Защо лечението на акне в "Хил клиник" е толкова успешно?

В клиниката прилагат комплексен подход за лечение на активно акне чрез уникалната лазерна система ClearSkin. Чрез синята си светлина неаблативният Er:Glass 1540 лазер въздейства едновременно антибактериално и балансиращо върху отделянето на себум. За разлика от други методи Clear Skin не просто разрушава бактериите, а и действа себумсупресиращо, като връща акнеичната кожа обратно в нормалното й състояние.

Защо това е толкова важно?

Акнето по своята същност е възпалителен процес, който засяга множество клетки с развитието на бактерията Propionibacterium acnes и повишено производство на себум. То обхваща лицето, шията, гърдите, гърба, раменете и горната част на ръцете. Различните кремове, лосиони и дори медикаменти имат недостатъчен ефект при тежко акне. Освен проблеми в острата си фаза възпаленията засягат структури в дермата, като след отшумяването им се образуват неравности по повърхността на кожата. Лечението на акне е дълъг и специфичен процес, успехът на който зависи от компетентността на лекаря и ангажираността на пациента. Но често дори при максимални усилия, положени от двете страни, резултатите не са задоволителни. Факт е, че само борбата с бактериите не е достатъчна, важно е кожата да се оздрави отвътре, да се преустанови прекомерното образуване на себум и свръхомазняването. Чрез дълбочината на проникване в кожата, контактното охлаждане, вакуума и фокуса върху водата около мастните жлези Clear Skin успява да постигне именно това!

Какви са резултатите?

Само за 4-6 процедури с лазер кожата е значително успокоена, потиснато е прекомерното омазняване, няма пъпки, кисти, запушени мастни жлези, папули. Лечението е значително по-бързо и ефективно от обичайните антибиотични терапии, като няма тяхните нежелани странични ефекти. Благодарение на охлаждането и вакуума лазерът таргетирано въздейства върху обхваната от акне зоната. Подобрението е над 80% при всички форми на acne vulgaris.

Консултацията с естетичен дерматолог след предварително записване по тел. 02/439 3131 в "Хил клиник" е безплатна.

През м. юни "Хил клиник" имат промоционална кампания и пациентите получават:

- преглед при естетичен дерматолог и назначаване на лечебни терапии;

- почистване, извършено от медицински козметик, защото хигиената на лицето е от особена важност;

- процедура с ClearSkin – неаблативен лазер, който въздейства едновременно антибактериално и балансиращо върху отделянето на себум;

- ПОДАРЪК: пилинг терапия със специален продукт от комбинирани киселини, които преобразяват кожата;

http://hillclinic.com/premahvane-na-belezi-ot-akne-s-naj-modernata-tehnologiya-e-matrix/

X