Напишете дума/думи за търсене

Уникално съчетание от изискана атмосфера, красива природа и качествено винo. Мислите, че е невъзможно? Хотел „Феста Виа Понтика“ го прави реалност!

Някога хрумвало ли Ви е, че можете да отидете на почивка на метри от морския бряг, където тревогите остават на заден план? Място, на което се усещат вниманието към малките детайли и стремежът към хармония? Да, възможно е! И това място не се намира на някоя нова екзотична дестинация, а в най-старата Европейска държава – България.

Уют, спокойствие и отлични условия за незабравима морска ваканция са само малка част от нещата, които правят хотел „Феста Виа Понтика“ в гр. Поморие идеалното място за семейства, търсещи почивка, която да отговаря на очакванията на всеки член на семейството.

Изцяло обновен и с ново хотелско крило, хотел „Феста Виа Понтика“ (www.festahotels.com) ще посрещне своите първи гости тази година на 15 юни 2018 г., с нови атракции и ексклузивната форма на обслужване Ултра Ол Инклузив, която е новост за Поморие и за първи път можем да й се насладим само във „Феста Виа Понтика“.

А защо наричаме хотел „Феста Виа Понтика“ райското кътче на българското черноморие ли? Сега ще Ви разкажем, но Ви очакваме като наши гости, лично да се убедите в това!

Ако най-добрата почивка е у дома, то създаването на домашен уют и топлина е нашата основна цел!

Съчетаващ духа на уютната българска обстановка и модерния вкус, Музеят на виното в комплекса е най-очарователната нова дестинация за любителите на виното. Чрез него ще се опитаме да Ви потопим в любопитната история от 1932 г. и хилядолетната традиция на винопроизводството, чийто приемник днес е „Черноморско Злато“, а именно тук правим прочутата ракия „Бургас“ 63!

За да предложи една наистина различна и същевременно с това приятна почивка, гостите на комплекса имат и възможността да се насладят на национални български ястия в А-ла-карт ресторант „Градината“, под акомпанимента на фолклорна програма и шоу с нестинари. И това не е всичко! „Феста Виа Понтика“ предлага на своите гости още няколко възможности за релакс - лятна градина, богат избор от заведения и безброй много поводи за усмивки и положителни емоции.

И не на последно място, в хотел „Феста Виа Понтика“ не е нужно да се страхувате, че децата Ви ще се отегчават, докато Вие се забавлявате или просто се наслаждавате на масажа си, защото екипът ни от професионални аниматори организира различни тематични и спортни занимания, които ще забавляват децата Ви, и не само тях! Вие също ще може да се възползвате от тази услуга.

В България, все още съществуват места, на които ще бъдете заобиколени от всичко, което допринася за Вашето добро настроение и поражда усмивка на лицето Ви!

Изживейте незабравимо лято като резервирате хотел „Феста Виа Понтика“ 4* за своята почивка. Най-актуалните оферти ще откриете на: http://www.festahotels.com/offers/.

Ще Ви очакваме!

X