Напишете дума/думи за търсене

Светлана и Гущеров се ожениха тайно

Светлана и Християн се взеха инкогнито

Плеймейтката и бизнесменът ще вдигнат пищно сватбено тържество на 12 юли, но миналата седмица са сключили граждански брак в ритуален дом в столицата. Това научи "България днес".

Двамата са подписали официалните документи, за да не се занимават с такива подробности в най-щастливия ден от живота си. Това е традиционна практика - младоженците подписват предварително, облечени в дънки и тениски, а на самата сватба са с костюм и бяла рокля, насочвайки повече внимание към ритуала в църквата.

Сключването на гражданския брак е било инкогнито, като на него са присъствали единствено кумовете Милена и Николай. В ритуалната зала не са били дори роднините на младото семейство. След церемонията четиримата са отишли в столично заведение, където са отпразнували щастливото събитие.

Далеч по-пищно ще е тържеството на 12 юли, когато празникът е двоен - освен сватба ще бъде отбелязан и рожденият ден на Гущеров. В популярен столичен хотел първо ще има коктейл за добре дошли на гостите, а час по-късно ще започне и тържествената вечеря. Големите очаквания са към бялата рокля на Светлана, която по предварителна информация струва десетки хиляди левове.

Поканите за сватбата са луксозни
Поканите за сватбата са луксозни

Поканите за голямото събитие вече са раздадени, а младоженците изпипват последни детайли около сватбата. Поканите са украсени със златисти орнаменти и изглеждат много луксозно. Тяхната визия беше разкрита от плеймейтката Моника Валериева, която ще присъства на сватбеното тържество. Преди време тя беше в конфликт със Светлана, но двете се помириха и сега са отново близки приятелки.

"Ние, Светлана Василева и Християн Гущеров, ще бъдем щастливи да споделиш с нас вълшебството, наречено любов, което царува в нашата приказка. А тя започва официално на 12 юли 2018 г. и ще продължи безкрай!", пишат на поканата бъдещите младоженци. Гущеров вече веднъж мина под венчилото - той имаше брак с фолкпевицата Мария, но се разведоха през миналата година. За Светлана това ще е първият път, в който ще каже официално "да" на мъжа до себе си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X