Напишете дума/думи за търсене

Онлайн магазинът за парфюми Enzo става Notino.bg

Notino е един от най-големите онлайн магазини за парфюми в Европа, който продължава своята активна кампания за ребрандиране на марката в България. Популярният онлайн магазин, по-рано известен като Enzo, ще промени името си на Notino.bg.

Какво ще донесе ребрандирането

На първо място, това е общоприето търговско име за повечето онлайн магазини. Notino е представен в 22 държави, включително Франция и Германия. Ребрандирането ще увеличи популярността и разпознаваемостта на компанията. Днес онлайн магазинът предлага на клиентите около 1500 марки козметика и парфюми. Те са известни по целия свят. Броят на стоките надхвърля 60 хиляди. Сега българските клиенти, които търсят любимите си парфюми със запитване “парфюмерия бг”, ще стигат до едно място.

Главното предимство на компанията Notino е, че всички продукти се намират в собствени складове на компанията и във физически магазини на територията на Чехия, Полша, Словакия, Германия, Унгария и Румъния. Складовете и логистиката на Notino позволяват на компанията да определя по-ниски цени в сравнение с тези на конкурентите.

Предимства за клиентите

Подобно важно събитие като ребрандирането не остана незабелязано за любителите на качествената парфюмерия. Notino ще угоди на своите клиенти с цяла поредица от разпродажби, отстъпки и промоции, които ще ви помогнат да купите евтини парфюми, козметика, продукти за грижа за кожата или косата и много други.

Notino има високо ниво на автоматизация и логистика. Компанията е усъвършенствала качеството и скоростта на сортиране на стоки, сключила е споразумения с много транспортни компании. Броят поръчки на ден може да достигне хиляди.

Каталог на стоките

Notino успя да създаде много удобен каталог, благодарение на който търсенето на който и да е продукт не е трудно. Достатъчно е да изберете категория, ценови диапазон или определена марка. Например марката Victoria's secret предлага широка гама от продукти: козметика, продукти за лична хигиена, парфюми, продукти за грижа за тялото и лицето, и т.н.

Сега потребителите имат достъп до Notino.bg. В същото време историята на покупките, офисите на клиентите, условията и много други ще останат непроменени.

X