Напишете дума/думи за търсене

Ралица Паскалева: Теодор спеше на диванче в родилното

Ралица с Теодор малко след като момченцето се появи на бял свят. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
Ралица с Теодор малко след като момченцето се появи на бял свят. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Сред най-щастливите от появата на бебето е неговият батко Георги. Още когато разбира, че Ралица и баща му ще си имат дете, той подскача и казва: “Дано да е момче, много искам да имам братче! И ако е момиче, ще се радвам, ама да имам брат, ще е уникално.” Сега излиза с братчето си на разходки и помага с каквото може - все пак той самият е още на 11 г.

Бабите и дядовците също се включват в грижите за новороденото. “Семействата и на двама ни са безкрайно щастливи от появата на Макси, както е и редно, и всеки се старае да допринесе за доброто му отглеждане и възпитание. Семейството все пак е нещо свещено”, категорична е Ралица.

Засега тя e свела до минимум работните си ангажименти. Ще се върне по-активно към тях, когато има физическата възможност, енергия, а и когато Максим позволи. Наесен на екран ще се върне “Откраднат живот” с шестия си сезон. Героинята на Ралица също ще се появи. “Успях

да позаснема малко

кратки сценки от

новия сезон,

но определено времето на снимачната площадка ми е сведено до повече от минимум. Планираме да се позавърна по-активно евентуално към края на епизодите, тъй като тогава Макс ще бъде попораснал и ще мога да съчетавам по-лесно ангажиментите си. Но не бързам с това. За момента ролята на майка ми е най-важна.”

В тази роля - на щастлива майка, я виждат и много от близките им приятели на сватбата, на която Ралица и Теодор кумуват. Хубавата актриса показа няколко кадъра от церемонията в мрежата, като повечето ѝ последователи и почитатели отбелязаха колко добре изглежда.

“Не мисля, че съм

в толкова перфектна

форма в момента,

но и не се залъгвам, че месец след раждането ще изглеждам както преди. Полагам грижи за тялото си, разбира се, но те са изцяло съгласувани с детето, тъй като го кърмя”, уточнява актрисата. Тя се стреми да подбира внимателно продуктите, с които са храни. Не пие газирани неща, не яде почти никаква захар, бобови храни, олио, тесто. Стреми се да консумира повече жива храна - салати, плодове, зеленчуци, киноа, лимец, кълнове. “Правя упражнения, но да не влизаме в отегчаващи детайли и подробности”, усмихва се тя.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X