Напишете дума/думи за търсене

Ако трябва да имате един-единствен козметичен продукт...

Ако отивате на пустинен остров и можете да вземете със себе си един-единствен козметичен продукт, какво ще изберете? Нужен ви е многофункционален продукт с всевъзможни приложения и безкрай възможности – нещо от рода на всичко в едно.

Ще ви трябва средство за борба със особено суха, раздразнена, напукана кожа, например в областта на ръцете, кожичките, стъпалата, петите; SOS продукт за незабавна реакция при рани, защо не дори леки изгаряния, а ако имате деца или бебе – продукт, който да е подходящ и за тях, дори за „подсечено“ бебешко дупе. Добрата новина е, че ние открихме такъв продукт. Казва се Еucerin Aquaphor Защитаващ мехлем.

Революционният Aquaphor от Eucerin е за първи път на българския пазар от този октомври. Мехлемът е познат и любим универсален козметичен продукт на поколения потребители по целия свят. Мнозина от тях го помнят от деца, когато майките им са го нанасяли върху рани (върху които вече се е образувала нова тъкан), за да способства за по-бързото им възстановяване. Прилага се и при повърхностни изгаряния, в т.ч. слънчеви изгаряния, за да успокои и подпомогне процеса на регенериране на кожата. Подходящ е за проблеми при бебешка кожа – сухота например в областта на бузите, „подсичания“ в зоната на пелените.

Aquaphor се свързва с грижата за особено суха, раздразнена, дори напукана кожа. Той е незаменимо средство за борба със сухата кожа на ръцете, грижа за кожичките и успешно подпомага възстановяването на напукани стъпала и пети.

При лазерно лечение с цел намаляване на бръчки, пигментни петна, белези от акне, розацея, разширени вени, трайно обезкосмяване и др. Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем се прилага по време на възстановителния период, за да поддържа влагата в новосформираната кожа и да й осигури SOS грижата, от която се нуждае.

Наскоро английски издания разкриха, че Мегън Маркъл – Херцогиня на Съсекс, е добавила още едно нестандартно приложение към богатото портфолио на Aquaphor. Стана ясно, че нейният гримьор използва Aquaphor като хайлайтър, за да контурира по-добре естествения вид на лицето и да й осигури бляскава и сияйна кожа в най-важните моменти като например кралската сватба.

Колко лесно е да имаш само един продукт и толкова много предназначения. Зад неговата многофункционалност и висока ефективност стоят две активни съставки – глицерин, който привлича водата и помага тя да се задържи в кожата, и пантенол – отговорен за регенеративните процеси в кожата и допълнителната хидратация.

На българския пазар Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем се предлага в опаковки от 45 мл - удобен и леснопреносим, когато сте в движение, за да бъде винаги до Вас, дори на пустинен остров, както и 220 мл – голяма разфасовка, която да е на разположение вкъщи за цялото семейство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X