Напишете дума/думи за търсене

Звездните сватби на 2018 година (Галерия)

Антония Петрова се

омъжи на третия

месец от

запознанството с

мъжа си

Бурна любов и красива гръцка сватба белязаха 2018 г. за Мис България 2009 Антония Петрова. На 17 юни тя и съпругът Ивайло Батинков отпразнуваха 3 месеца от запознанството си със стилно сватбено тържество на гръцкото море. Петрова има предишен несполучлив брак с руския бизнесмен Александър Бередин. В началото на идната година красавицата и сегашният съпруг - Ивайло ще станат родители за първи път. Двамата очакват син.

Емилия и Жорж

Башур

В бяла вталена рокля с дантели фолкпевицата Емилия застана пред олтара до любимия си Жорж Башур. Двамата се ожениха в тесен кръг в края на юли и заминаха на море. Певицата и безнесменът са заедно от около година, а през пролетта се сгодиха. Малко след това изживяха най-големия си кошмар. При автомобилна катастрофа Жорж изгуби сина си Феди в края на май, а Емилия бе до него в този тежък момент. На 40-ия ден от смъртта на 20-годишното момче тя пусна и чувствена балада, посветена на Феди. 

Светлана и Християн

Гущерови със сватба

и рожден ден

наведнъж

С пищна сватба Християн Гущеров отбеляза тазгодишния си рожден ден. На 12 юли той и избраницата му плеймейтката Светлана Гущерова събраха близки и приятели в столичен хотел, за да отпразнуват сватбения си ден. Няколко дни по-рано - на 1 юли, двойката си каза “да” в гражданското. През пролетта Светлана и Християн очакват и първата си рожба - дъщеричка. 

Мис България Нанси

Карабойчева се врече

във вечна вярност на

Добромир Димитров

Мис България 2013 Нанси Карабойчева каза “да” на волейболиста Добромир Димитров в Пазарджик в края на юли. Двамата са заедно от 7 години, а миналата година - навръх Стефановден, Нанси получи красив годежен пръстен и предложение за брак. 

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров се ожениха 7 години след началото на връзката си.
Нанси Карабойчева и Добромир Димитров се ожениха 7 години след началото на връзката си.

Адриана Гюзелева се

омъжи

Облечена в златисто и с чаровна усмивка, дъщерята на българския оперен артист Никола Гюзелев - Адриана, се омъжи за любимия си Добромир. До олтара я отвежда майка ѝ - Анна Мария Петрова-Гюзелева. Датата е 8 август 2018 г., но младоженката искала друга - 17 август, рождения ден на баща ѝ. Тя и съпругът ѝ Добромир са заедно от две години и половина. Запознават се на рожден ден на приятели и 2-3 дни по-късно са сигурни, че разговорите и преживяванията им са нещо повече от флирт - любов. Затова и веднага заживяват заедно. 

Адриана Гюзелева пред олтара с любимия си
Адриана Гюзелева пред олтара с любимия си

Коцето Калки се

ожени за майката на

сина си, той им бе

шафер

Костадин Георгиев - певецът зъболекар, много по-известен като Коцето Калки, мина под венчило на 26 август заедно с красивата си избраница Мартина. Сватбата е на 26 август, защото било пълнолуние и било свободно на остров Света Анастасия. Мястото също не е случайно. Кумове на семейството стават музикантът и певец Момчил Колев и жена му Ани. 

Тодор Скримов и

Силвия Зубева се

врекоха и пред Бог

На 15 юли Тодор Скримов взе официално за своя жена пред Бог учителката Силвия Зубева. Миналото лято те подписаха граждански брак и станаха родители на дъщеричката си Ася. 

Силвия Зубева и Тодор Скримов се венчаха пред Бог и събраха приятели на сватбен купон.
Силвия Зубева и Тодор Скримов се венчаха пред Бог и събраха приятели на сватбен купон.

Съветник и пиарка на

Корнелия Нинова

също се ожениха

Парк-музеят “Врана” бе арена на любовта в края на юни за бившия кандидат за кмет на Плевен от БСП Антон Георгиев и любимата му Адриана. Булката е пиарка на партията, затова не е учудващо, че цветът на шаферските рокли е червен. Сред гостите бяха голяма част от парламентарната група, както и лидерът им Корнелия Нинова. 

Антон Георгиев и любимата му Адриана
Антон Георгиев и любимата му Адриана

Гибона ожени щерка

Легендата на “Левски” Божидар Искренов-Гибона даде ръката на дъщеря си на 18.8.2018. Облечена в дълга бяла рокля, Настася се омъжи за американеца Джонатан Баер. Сватбата се състоя в колумбийския град Меделин в огромно имение - хасиенда, където живеят вторият баща и майката на младоженеца. Младото семейство ще живее в Далас, Тексас. 

Дъщерята на Гибона - Настася, се омъжи в Колумбия.
Дъщерята на Гибона - Настася, се омъжи в Колумбия.

Депутатът от ГЕРБ от

Казанлък Борис

Кърчев също се

ожени на 18.8.

Депутатът от ГЕРБ от Казанлък Борис Кърчев и дългогодишната му половинка Мирослава се ожениха официално пред очите на двете си пораснали момчета. След ритуала в гражданското те си казаха “да” и пред Бога. 

Депутатът Борис Кърчев с жена си и децата на сватбена снимка
Депутатът Борис Кърчев с жена си и децата на сватбена снимка

Манекенката Глория

Петкова се ожени

през август, вече има

дъщеря Анабел

“Най-хубавият ден в живота ми”, написа през август моделката Глория Петкова под снимка, на която върви към олтара с красива бяла рокля и любимия мъж под ръка. Тя се омъжи за Методи Велинов, когото вече дари с дъщеричка - Анабел. 

Глория Петкова се омъжи за Методи Велинов.
Глория Петкова се омъжи за Методи Велинов.

Графа кумува на

Райна Налджиева

Красавицата Райна Налджиева скъса с моминския живот на 26 август, когато се омъжи за китариста Георги Янев. Двамата имат дългогодишна връзка и се сгодиха на 11 юни. Кум на младото семейство бе поппевецът Графа, който не пропусна да поздрави гостите с хитовете си. Със свои парчета гостите поздрави и колежката му Мария Илиева. Булката пък поздрави присъстващите с народни танци. Тя е част от ансамбъл “Българе” и със свои колеги се качи на сцената. 

Райна Налджиева в секси сватбена рокля
Райна Налджиева в секси сватбена рокля

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X