Напишете дума/думи за търсене

Лейди Гага проговори за любовната си афера с Брадли Купър (Видео+снимки)

СНИМКИ: Ройтерс

"Заблудихме ви!". Така Лейди Гага най-накрая коментира слуховете дали тя и актьорът Брадли Купър са се впуснали в любовна афера, докато работят върху общия им хитов филм „Роди се звезда“. 

Суперзвездата Лейди Гага беше гост във вечерното шоу на Джими Кимъл и на въпроса му дали има нещо романтично между нея и Брадли заради медийния шум, тя се засмя и обяви социалните медии за "тоалетната на интернет", която е "безобидна" за поп културата.

"Точно това искахме да види", заяви тя, когато Кимъл я попита за наситената химия между двамата. "Това е любовна песен. Този филм е любовна история и ние работихме толкова усилено".

Тя разказа колко усърдно и внимателно Брадли е режисирал и самото им изпълнение по време на "Оскарите". Той е решил в началото на песента да се види как поставят пианото на сцената, да се осветли публиката, за да може да се вижда и да бъде заснета, а не само тях двамата. 

"Аз знаех, че той има визия за всичко как точно да стане и знаеше кое е най-добре за това изпълнение", коментира Гага. 

Тя даде пример и с музикалната легенда Тони Бенет, с който направи няколко проекта. "През последните три години ръцете ми бяха увити около Тони Бенет - това е, което правите, когато пеете любовни песни", засмя се Гага, разсейвайки допълнително слуховете за любовна афера. 

"Аз съм артист и мисля, че се справихме много добре! Заблудихме ви!", каза Лейди Гага. 

Други приближени на Брадли Купър потвърждават, че той е искал да изглеждат толкова близки на сцената, за да се подчертае любовната история на филма. 

Но близостта им се превърна в скандал в Холивуд, като мнозина спекулираха, че той е изиграл голяма роля в раздялата на Гага с годеника й Кристиан Карино.

"Холивуд кипя, че Гага си е паднала по Брадли по време на подготовката и заснемането на филма, създавайки силната емоционална енергия, която виждате на екрана и на "Оскарите", обясни източник на DailyMail - "Той искаше автентична любовна история".

"Нищо не може да бъде по-специално от споделянето на този момент на Оскарите с истински приятел и гений", написа Лейди Гага в профила си в инстаграм, веднага след грандиозната вечер.  

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X