Напишете дума/думи за търсене

Защо чуждестранните туристи все по-често избират България? Или как сигурността стана водещ критерий при избор на хотел

Всеки хотел се отличава с индивидуални характеристики и строги модели на управление, но съществува един общ аспект, който ги обединява, когато става въпрос за най-високи международни критерии. И той е водещ по отношение на нивата на сигурност и безопасност, на които залага мениджмънтът на InterContinental Sofia, включвайки най-съвременни и надеждни решения, които далеч надминават 5-звездния международен стандарт.

Като доказателство в тази посока е и фактът, че едва година след стъпването си на българския пазар хотелът вече е символ на най-висок стандарт, безкомпромисно качество и сигурност за своите клиенти. Разположен в непосредствена близост до правителствените сгради и културни забележителности на столицата, InterContinental Sofia е предпочитан от чуждестранните бизнес гости, дипломати и представители на високопоставени делегации от цял свят, ?oитo очакват да намерят в него дискретна и комфортна среда, съчетана с изключително високи нива на безопасност за себе си и за своите придружители.

Именно на това поставя акцент мениджмънтът на InterContinental Sofia чрез цялостната система за сигурност, която включва пълен контрол на достъпа, видеонаблюдение, високо ниво на пожаробезопасност, шест аварийни изхода и т.н. Освен техническата обезпеченост, целият персонал е преминал и през серия от обучения за реакция в случай на авария, така че да осигурят безопасността на хората в сградата, което превръща InterContinental Sofia във възможно най-сигурния хотел от своя клас и един от най-предпочитаните в България.

Комфортът на гостите в хотелските стаи е друг съществен фактор за тяхната удовлетвореност и приятен престой. InterContinental Sofia се отличава със своите 194 стаи, включващи 27 клубни стаи и 37 апартамента, отговарящи на най-високите световни стандарти за качество и лукс, а на последния етаж на хотела е разположен и първият по рода си президентски апартамент у нас. Той се простира върху 268 кв. м. и осигурява на посетителите несравним комфорт, което го прави идеално място за визити от най-високо ниво.

X