Напишете дума/думи за търсене

Цеци Красимирова се омъжи като принцеса в старинен замък (Снимки)

Булката вдига тост на фона на прочутата “Наздравица” от Верди

С истински приказна сватба Цеци Красимирова се омъжи за американския милионер с руски произход Майкъл Струмейтис. Впечатляващото с блясъка си събитие се състоя в старинен замък в каталунския курорт Сиджис в неделя. А коментарите за тържеството са, че досега българка не е имала толкова тежка сватба, която по нищо не отстъпва дори на тържествата на коронованите особи. 

Цеци Красимирова бе с ослепителна бяла рокля.
Цеци Красимирова бе с ослепителна бяла рокля.

Всички над 300 гости от цял свят носеха бели панделки на ръцете си с имената на младоженците, като присъстващите бяха облечени с изискани бални тоалети. С два тира бяха докарани от Холандия розите, които украсиха целия замък. Красиви букети бяха поставени и на масите със златни прибори. 

Топмоделът Мариан Кюрпанов поздравява младоженците.   СНИМКИ: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛИТЕ НА ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА, МАРИАН КЮРПАНОВ И НИКОЛЕТА ДИМИТРОВА
Топмоделът Мариан Кюрпанов поздравява младоженците. СНИМКИ: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛИТЕ НА ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА, МАРИАН КЮРПАНОВ И НИКОЛЕТА ДИМИТРОВА
 

Появата на Цеци Красимирова пред гостите бе повече от зрелищна. На централния балкон на замъка две балерини танцуваха под звуците на класическа музика. Вратите към балкона бяха отворени от двама млади мъже и булката пристъпи царствено напред под звуците на част от операта “Турандот” на Пучини. В този момент десетки бели гълъби полетяха над главата ѝ и заваляха конфети. Под бурните аплодисменти на гостите тя вдигна тост, а през това време звучеше прочутата “Наздравица” от “Травиата” на Верди.

Цеци бе с пищна бяла рокля, цялата с пера, и с огромен шлейф. Изработката е отнела пет месеца на дизайнерката Евгения Борисова. Дъщерята на булката - Джудит, също бе с красива рокля с пера, но в черно и с гол гръб. Младоженецът Майкъл Струмейтис пък бе с костюм, специално направен за него от Том Форд.

Сватбената церемония се водеше на английски и български. Сред участниците в богатата програма бяха ансамбъл “Българе”, Тримата тенори, финалът бе поставен с изпълнения на Преслава.

От агенция IGM ни предоставиха ексклузивни снимки от зрелищното сватбено тържество.  

Балерини и класическа музика съпроводиха появата на булката.
Балерини и класическа музика съпроводиха появата на булката.

СНИМКИ: PR Agency IGM
СНИМКИ: PR Agency IGM
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X