Напишете дума/думи за търсене

Деца и възрастни – всеки със своя рай

Подарете си една незабравима ваканция на брега на морето. Обградете се със спокойствието и комфорта, които заслужавате, и отнесете с вас спомена за едно незабравимо лято.

Ваканционен комплекс „Марина Кейп” е мястото, в което ще се влюбите от пръв поглед!

Намира се на брега на Ахелой. Има собствен залив, плаж и малко пристанище за яхти и рибарски лодки. На минути е от Слънчев бряг, Несебър и Поморие и на 19 километра от летище Бургас.

„Марина Кейп” има всичко за перфектната ваканция – море под балкона, басейни и паркове, СПА комплекс, спортни зали, ресторанти, конферентен център.

В „Марина Кейп” децата получават истинско синьо лято, докато родителите им се отдават изцяло на почивката си. В специалния детски център малчуганите могат да играят на воля под наблюдението и грижите на специалисти.

Ваканционното селище разполага с денонощна охрана и 200 камери за видео наблюдение.

В добавка към уюта, спокойствието, плажа, спорта, релаксиращите процедури, забавленията, комплексът предлага най-добрата пица в Pizza Cape и специално подбрано меню в ресторант Antica. Може да прекарвате времето си на басейна и на водния бар, да отидете на риболов или разходка с лодка.

Направете резервация още сега на www.marinacaperesort.com или на телефон +359 596 20 000; e-mail: [email protected].

X