Напишете дума/думи за търсене

10 години красота

През последните няколко години в столицата отвориха врати много естетични центрове, но популярността на Хил клиник никак не пострада от това.

Пациентите дори се увеличават, защото съвременните жени и мъже търсят все повече качеството и професионализма, когато става въпрос за лицето или тялото им. С двете си локации – в квартал "Бояна" и в центъра, Хил клиник е предпочитано място за ботокс терапии, поставяне на филъри, плазмотерапии, хидратиращи процедури, лазерна епилация, терапии при косопад, както и лидер в модерния напоследък лифтинг с резорбируеми конци.

„Предпочитам да изчакам разпродажба, за да си купя по-евтино чанта или рокля, но никога не избирам по-евтини филъри или ботокс. Знам, че зад цената на естетичните процедури в Хил клиник стои квалитетност, която не мога да си позволя никъде другаде. Естетиката, която предлагат в Хил клиник, е абсолютно същата като тази в Париж или Милано, но тук е по-достъпна като инвестиция“, разказва 38-годишната пациентка на Хил клиник Бойка.

„Обожавам лицето си след процедура. Посещавам личния си дерматолог веднъж на три месеца и напълно се доверявам на преценката й каква процедура да направим. Понякога е само мезотерапия, която освежава кожата ми, друг път повдигащи конци. Винаги изглеждам себе си, но по-млада и по-свежа.“

Екипът на клиниката е сформиран много внимателно като са поканени най-утвърдените в бранша имена. Нещо повече – ежемесечно тяхната квалификация се повишава чрез посещения на световните бюти изложения, международните конгреси по естетика и антиейджинг, индивидуални курсове и уъркшопи, среща със световни имена в дерматологията. Не случайно от Хил клиник тръгват редица иновации и се представят нови за България апаратура или продукти.

„В Хил клиник за първи път чух за свръхзвуково отслабване преди няколко години. Взеха нов апарат, който веднага пробвах и много ми хареса. Винаги съм имала проблем с натрупване на локални мазнини в областта на ханша, но след 4-5 терапии Accent Prime няколкото излишни сантиметри веднага отпадат. За съжаление съм любител на шоколада и ми се налага поне два пъти годишно да си правя серия процедури, за да задържам добрата фигура. Така или иначе съм щастлива, че имам решение на проблема си“, споделя тайната на хубавото си тяло Христина, която признава, че е като пристрастена към процедурите за свръхзвуково отслабване и вече трета поредна година си прави Accent Prime.

Естетичните дерматолози на Хил клиник Д-р Валянова и д-р Ванеска са единствените засега български лекари, удостоени с честта да са международни тренери на Aptos. Известната марка конци за неоперативни корекции им се доверява да водят тренинги на други естетични лекари не само на територията на нашата страна, но и извън границите й. Те са първите, които освен фейслифтинг с конци с изключителен успех извършват и корекции на колене, корем, вътрешна част на ръцете, дупе, шия с помощта на резорбируеми нишки. Ефектът е поразителен и се вижда веднага след процедурата, а освен механичното повдигане на отпуснатите тъкани в последващите месеци, докато се резорбира в кожата, конецът драматично покачва колагена в зоната, което я прави блестяща, млада и еластична.

„С течение на годините лицето ми се отпусна и се деформира. Толкова много исках промяна, но осъзнавах, че не съм готова за пластична операция. Затова, когато моята дерматоложка от Хил клиник ми предложи конци, веднага се съгласих. Изключително съм доволна от ефекта и вече обмислям да поставя конци и на шията си“, обяснява 66-годишната Станка.

„Докторката ми е вълшебница, в нейния кабинет невъзможни неща няма. Най-хубавото е, че веднага след процедурата си тръгвам към вкъщи без никакъв проблем. За два-три дни лекото опъване преминава, конците се наместват, а в огледалото виждам точно това лице, което искам.“

И трите естетични дерматолози д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова са години наред носители на престижната титла „Лекарите, на които вярваме“, организирани от в-к "24 часа". В борбата със стриите и при фотоподмладяването в клиниката консултант е прочутата в целия свят д-р Мария Азарова. Нейната дългогодишна практика в САЩ, Близкия Изток и по-специално в Дубай я превръщат във водещ експерт в лазерни и радиочестотни технологии. В момента професионализма й е на разположение на пациентите на Хил клиник всеки месец.

Лечение на активно акне, белези от шарка и акне, от операции – това е напълно във възможностите на специалистите тук. В клиниката разполагат и с един от най-добрите лазери за заличаване на „спукани“ капиляри и съдови звезди. Известни са с терапиите си срещу косопад, като бяха пионерите в прилагането на уникалния „филър за коса“ – любима терапия и за мъже, и за жени.

Част от отговорния и професионален подход на екипа на Хил клиник към всеки пациент е безплатната първична консултация. Тя не носи никакви ангажименти за последващи процедури, но дава възможност да получите детайлни разяснения и личен план за поддръжане на външния вид. Записванията стават предварително на тел. 02 439 3131.

X