Напишете дума/думи за търсене

Работна ваканция на морето

Въздух, море, зеленина, вкусна храна, забавления и вдъхновяваща природа.

Така може да протече една работна седмица за теб и целия ти офис.

„Марина Кейп” е удобно място за всеки, който може да работи от разстояние.

Програмист, разработчик, QA специалист, дизайнер, маркетинг специалист, писател или всеки друг, който се нуждае от концентрация, чист въздух и незабравима гледка към морето.

Намираме се на 30 км от Бургас – на брега на Ахелой, близо до Поморие, Несебър и Слънчев бряг. „Марина Кейп” предлага всичко, с което разполага един модерен офис - бърз интернет, подходящи работни помещения, оборудване, конферентни зали.

Има активности, с които можеш да запълниш свободното си време и да се заредиш - спа и фитнес, кортове за скуош, часове по йога, маси за тенис, два басейна с детски зони, риболов и кът за вашите деца.

Ваканционното селище разполага с денонощна охрана и 200 камери за видео наблюдение.

В добавка към работата, спокойствието, плажа, спорта, релаксиращите процедури, забавленията, комплексът предлага най-добрата пица Pizza Cape и специално подбрано меню в ресторант Antica.

Може да прекарвате времето си на басейна и на водния бар, без да се откъсвате от работата си, да отидете на риболов или разходка с лодка.

Направете резеврация още сега на www.marinacaperesort.com или на телефон +359 596 20 000; e-mail: book@marinacaperesort.com.

X