Напишете дума/думи за търсене

Kак детето ни да проговори перфектен английски, докато се забавлява?

Днес вече никой не се съмнява в необходимостта да се учи английски език от най- ранна детска възраст. Но как да направим това по най-ефективния и комфортен за малчуганите начин?

Многобройни научни изследвания сочат, че ключът е във вярно подбраната методика, подхода на учителите към детето и изграждането на интелектуално и емоционално стимулираща среда, в която те да напредват в усвояването на езика без стрес и притеснение.

FUNDAY се наложи като работещия формат за чуждоезикова програма, с която децата усвояват английски език, докато се забавляват.

Потънали изцяло в чуждоезикова среда, с преподаватели, носители на езика, те подобряват комуникативните си способности и добиват заслужено самочувствие в употребата на английския език.

С FUNDAY децата преодоляват бариерите в използването на чуждия език и започват да го прилагат свободно и уверено в своето ежедневие.

С FUNDAY всяко дете е в най-сигурните ръце - висококвалифицирани преподаватели, отдадени на децата, и програма, която по своя замисъл и реализация прави чудото да учим, забавлявайки се.

FUNDAY е мястото, в което децата усвояват много нови знания за света, развиват своята креативност и творческо мислене.

С FUNDAY те развиват своите умения в разнообразни ателиета по изкуства: грънчарство, скулптура, декупаж, стъклопис, квилинг, оригами и какво ли още не.

В програмата са включени и множество нетрадиционни спортове като фехтовка, ориентиране, крикет, стрелба с лък, бейзбол, катерене, Kangoo Jumps и други, които разтоварват децата.

FUNDAY е всичко, за което едно семейство може да мечтае - една щастлива събота, в която родителите са уверени, че са направили най-добрия избор за своето дете, а децата изживяват един незабравим ден, ползотворен и изпълнен много с смях, нови знания и щастливи мигове.

FUNDAY се провежда всяка събота от 10:00 до 15:00 часа и е подходящ за деца от 4 до 14 години.

Регистрирайте се на www.funday.bg

facebook.com/funday.espa

0899 900 705

X