Напишете дума/думи за търсене

Специален еликсир, разработен по рецепта на руски експерти, елиминира болката при движение и работа

Формулата на Артроактал е разработвана в продължение на дълги години в един от най-големите институти в Русия по ревматология и травматология. Изцяло натуралните му съставки подсигуряват неговото безвредно действие и същевременно действат върху причинителите на възпалението и болката в ставите, прешлените и мускулите.

Експерти, извършвали проучвания върху Артроактал, споделят своите професионални мнения, че това е един от малкото препарати, които притежават 100% доказана ефикасност и могат завинаги да ви освободят от болката.

„Даже да сте над 60-годишна възраст, още след 4 седмици ще имате здрави и гъвкави стави като на 20-годишен. Болките в колената, лактите, таза или китките изцяло ще изчезнат, а Вие ще си върнете пълната подвижност на ставите. Всичко това е възможно благодарение на научния пробив“, твърдят руските учени.

Проведено изследване с така разработената комбинация с 162-та участника показва, че след 30-дневен прием си върнаха пълната подвижност, както и напълно премахнаха болките в ставите. Също така укрепнаха ставите, а хрущяла се възстанови. Някои дори се върнаха към спорта.

Ето средностатистическият ефект, постигнат от участниците:

- пълно премахване на болката в ставите и гръбнака още след първата седмица на ползване

- премахване на неприятното усещане за скованост в ставите след първите 2 седмици

- премахване на възпалението и възстановяване на ключовите елементи на ставите (кости и хрущяли) за 4 седмици

- възвръщане на пълната физическа подвижност след 30 дни.

Помолихме за мнение 45-годишната Станка Кръстева от София, която е една от първите участнички в тестовете:

„Още след първата седмица приемане на Артроактал, усещах как ставите ми полека започнаха да се отпускат. С всеки изминал ден болката в таза намаляваше, докато накрая изчезна напълно. Подвижността на крака ми се увеличаваше. След втората седмица отново започнах да ходя по стълбите, дори по 2 стъпала наведнъж! След 30 дни болката и ограниченията в подвижността изчезнаха за постоянно.“

63-годишната Павлина Смирненска като пробвала Артроактал, ни изпрати следното писмо:

„За обикновения човек това изглежда невъзможно, но Артроактал действа и при това много бързо!

Обикновеният човек ще си помисли, че това е невъзможно. Все пак от научна гледна точка това са нормални способности за възстановяване, които всеки организъм притежава. Не е чудо, а просто най-новото научно откритие. Като бивш медицински работник съм напълно запозната със структурата на костите и ставите и принципите на дегенерация. Тайната за толкова мощното действие на Артроактал се крие във фитонутриентите, извлечени от множеството билки, вложени в еликсира / Гръмотрън корени, Полски хвощ стръкове, Хвойна плодчета, Зърнастец кори, Копър плодчета, Кестен плод, Бреза листа, Бял равнец стрък, Коприва стрък, Репей корен/.

Тези активни съставки, които проникват в наноструктурата на ставата, стимулират хрущялните клетки към регенерация. Не само че премахват възпалението, но също така подхранват клетките и начеват процес на самовъзстановяване. Ставите са буквално възстановени и подмладени. Въпросните активни съставки са в състояние да:

- стимулират хрущялните клетки към пълно възстановяване – благодарение на това ставите се възстановяват, независимо от възрастта

- увеличат синовиалната течност с 40% – благодарение на това ставите укрепват и стават „по-еластични“

- елиминират възпалението 9 пъти по-бързо – благодарение на това болката намалява с всеки изминал ден

Но това не е всичко. Съставките забавят загубата на колаген и ставна течност, както и тласкат клетките към регенерация. В следствие на това ставите възвръщат пълната си подвижност на наноклетъчно ниво, а организмът сам „поправя щетите“. Това е изцяло натурален начин.

Препоръчвам горещо продукта, тъй като не само познавам принципите му на дейтвие от научна гледна точка, но и защото сама изпитах ефекта и намерих облекчение за болните си стави. Без оглед на възрастта, отново може да се радвате на пълната подвижност на ставите, а организмът Ви сам ще се бори с болката и сковаността.“

АРТРОАКТАЛ оказва благоприятно въздействие на коленните и тазобедрени стави, междупрешленните стави на гръбначния стълб, ставите на крайниците:

Подобрява подвижността на ставите

Намалява сковаността при движение

Облекчава болката в коленните, тазобедрените и междупрешленните стави

Внася допълнително количество калций от растителен произход в организма и стимулира отлагането му в костната тъкан.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Артроактал има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./

Продуктът Артроактал можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата https://biotica.bg/arthroactal-podobryava-podvizhnostta или в повечето аптеки в страната.

X