Напишете дума/думи за търсене

Безплатни консултации от висококвалифициран уролог-андролог от група болници “Мемориал” в Турция

Проф. д-р Мехмет Мурад Башар от група болници “Мемориал” в Турция – експерт уролог-андролог, който лекува проблеми при мъжка потентност и стерилитет, с над 20-годишен стаж, ще проведе срещи с пациенти на 16.11.2019 г. в офиса на „Бридж Медикал” в град София.

Професор Башар завършва „Медицина“ в университета в Анкара през 1989 г. Веднага след това специализира урология до 1993 г. А две години по-късно, през 1995 г., приключва обучението си в Италия. От 1996 г., започва трудовия си стаж като специалист по урология и не спира да практикува и се самоусъвършенства до ден днешен. В професионалния си стаж, професор Башар е участвал в многобройни курсове, симпозиуми и програми, свързани с урологията и андрологията, не само в Турция, но и в чужбина. През 2007 г., той получава титлата „Професор“. А благодарение на богатия си опит, той е уважаван член на многобройни международни и регионални професионални асоциации и организации, като например: „Европейската общност за научни изследвания в областта на импотентността“, „Европейска асоциация по урология“, „Международна общност за научни изследвания в областта на половите проблеми и импотентността“, „Турската асоциация по урология“ и др. Издал е десетки научни трудове и публикации в национални и международни издания. В своята работа, той прилага най-съвременните методи за лечение, каквито са: микро ТЕСЕ, TESA, и др., които целят не само да излекуват пациента, но и да намерят решение при двойки, които от дълго време се борят, за да се сдобият с едно от най-ценните неща в живота си – свое дете. Благодарение на своя богат професионален опит в чужбина, професор Башар говори свободно английски и италиански език.

Професорът е специалист при лечение на:

Мъжки стерилитет;

Сексуални дисфункции;

Протезиране на пениса;

Варикоцеле;

Андропоза.

За консултации с д-р Башар, пациентите трябва да запазят предварителен час, както и да носят епикризи и актуални лабораторни изследвания.

Консултациите на 16.11.2019 г. ще започнат в 10:00 часа и ще продължат до 17:00 часа на адрес: бул. Христо Ботев №26, София.

За предварително записване и допълнителна информация се обадете на следния телефон +359 888 912702

Група болници „Мемориал“ е верига от 11 болници, 4 медицински центъра и 1 уелнес център, намиращи се в Истанбул, Анкара, Анталия, Диарбекир и Кайсери, въвела редица иновации в турското здравеопазване и е посещавана всяка година от над 50 000 международни пациенти от 165 държави, включително и България.

https://bridgemedicalbg.com

X