Напишете дума/думи за търсене

Конци тип "котва" изпъват бръчките

Когато огледалото показва уморена и отпусната кожа на лицето, врязани бръчки и нарушен контур на лицето, е време да се замислите за най-предпочитаната неоперативна антиейджинг процедура - лифтинг с конци. Една от най-иновативните техники, които се прилагат и в Хил клиник София, е лифтингът с мезоконци LFL тип Котва. Процедурата представлява стягане и укрепване на отпуснати тъкани посредством биорезорбируеми стерилни мезоконци. "Котвите" имат специални формировани образувания по протежението си. Тъй като нишките силно и плътно се фиксират в тъканта, те имат по-дълготрайно и по-видимо действие. Бръчките биват изпънати, скулите се очертават, долната челюст се стяга и се връща младежката линия на лицевия контур. Всичко това бързо и по много естествен начин подобрява и подмладява визията както на дами, така и на господа.

Какво представляват конците Котва?

Мезоконците LFL са система от куха канюла с поставена в нея тънка нишка. Канюлата се въвежда в кожата, а при изваждането й конецът се отделя и остава имплантиран подкожно. В последствие нишката от полидиоксанон се резорбира напълно в рамките на 180-240 дни, като биоревитализиращият ефект продължава до две години. Така лицето винаги изглежда по-добре, отколкото преди процедурата. Мезоконците са изключително тънки, като косъм и се въвеждат на дълбочина 3-5 мм, което изключва възможността да се засегнат нервните окончания и големите кръвоносни съдове. Техниката тредлифтинг е една от най-безопасните инжекционни процедури, която се извършва от лекар-дерматолог, а време за възстановяване след процедурата практически не е необходимо.

Тредлифтингът е минимално инвазивна процедура, която се извършва под локална упойка. Продължителността е около 30 минути и на нея може да се подложите дори в обедната почивка, а след това да продължите деня си нормално. Моменталният резултатът е видим веднага - повдигане и стягане на отпуснатите тъкани. С течение на времето визията ще става все по-хубава и по-хубава.

Специално предложение

През ноември и декември 2019 в столичната Хил клиник предлагат специална кампания, според която към всеки лифтинг с конци Котва (Anchor) получавате безплатно набор линеарни мезоконци. Поставени по определен начин, те изграждат подкожна мрежа и стимулират микроциркулацията и производството на колаген. Това дава бързи резултати като подобряване цвета, изравняване на тена и релефа ѝ. Поставянето на конците е безболезнено, а входните точки на иглите не оставят никакви следи. Не може да бъдат напипани или забелязани по някакъв начин, ако са поставени от опитни специалисти.

За повече информация или да запазите час за безплатна първична консултация позвънете в Хил клиник: 02 439 3131

X