Напишете дума/думи за търсене

Кой цвят на косата отива най-много на тена на лицето

Косата е своеобразната грива, която жените често обичат да развяват пред околните. Тя е прекрасната корона, подарена ни от майката Природа. Брилянтният й външен вид изисква нежна подхранваща грижа. Най-добре е това да се случва с натурални продукти. Но кой цвят отива най-много на тена на лицето? Как да изберем най-подходящия?

Кой цвят на косата да изберем според тена на лицето си?

Косата е едно от нещата, което най-често променяме в своята външност. И макар жените по-често да са склонни да експериментират с цветове, стилизиране и прически, мъжете също не остават назад. Особено ако принадлежат към някоя по-алтернативна градска или музикална субкултура. Разбира се, нюансът често се определя и от нашия характер, както и от възгледите ни за нещата от живота.

Червената коса символизира страст, агресия и бунт. Русата издава нежност и наивитет. Тъмните тоналности пък следва да внесат сериозност, намек за меланхолия и състрадателност и склонност към изпадане в мрачни настроения. Но никой вече не е длъжен да се ограничава само до тези цветове. Различните видове оцветители, бои и спрейове вече са достъпни за масовия потребител. Няма абсолютно никакъв проблем да се появите със зелена, оранжева, синя или цикламена коса или кичури в обществото.

Основното правило при определянето на това кой цвят най-много ни отива и подхожда е, че топлото върви с топло, а студеното – със студено.

Кой от главните цветове за кой тип тен на лицето и нюанс на очите е най-подходящ:

- Светъл цвят на косата (платиненорусо, пепеляворусо, пепелнокафяво): Най-студените светли нюанси на косъма отиват на хора, които имат бледа кожа и сини очи.

- Класическо русо (яркорусо, шампанско, светлокестеняво): Този тип тоналности са подходящи за хора с розови бузи и светла, но не прекалено бледа дерма по лицето.

- Червените нюанси (меднокестеняво, оранжево, червено, огненочервено, махагон): Пасват добре на светли лица с кестеняви, орехови, пъстри, кафяво-зеленикави или жълто-зеленикави очи.

- Тъмни цветове (черно, тъмнокестеняво, гарвановочерно, матово синьо или черно-лилаво): Те са подходящи за маслинения или средиземноморски тип кожа на лицето – по-смуглите лица с черни или тъмнокестеняви очи.

Как работи спрей-лосионът за блясък на косата ВитаХеър Макс? Каква е формулата?

VitaHair Max е спрей-лосион, който се разпространява близо година на пазара в ЕС, Русия, Молдова, Беларус, Украйна и прибалтийските държави. Той се радва на положителни отзиви в мненията и коментарите на клиентите по форуми. Учудващо е, че дори и мъжете са го изпробвали. Те свидетелстват за положителни промени по отношение на еластичността и здравината на косъма.

Доволни са и от добрите нива на хидратация на кожата по повърхността на скалпа. Няма сигнали и оплаквания за негативни странични ефекти, алергични дерматологични реакции и противопоказания. А какво точно съдържа органичната формула за повече блясък и оформяне на ефектни прически на спрея ВитаХеър Макс?

Прокапил: Натурален растителен субпродукт, който заздравява, овлажнява и подхранва косъма, стимулирайки клетъчната регенерация и нормалните pH-нива;

Магнезий: Забързва растежа на космения фоликул и придава естествен блясък;

Кератин: Един от най-важните протеини в тялото. Грижи се за доброто състояние на ноктите, космите и дермата. Възстановява структурата и предпазва от кожни раздразнения.

Екстракт от кофеин: Удължава периода на растеж на косъма (анагенна фаза). Прави косата жизнена, свежа и с мек отблясък. Има превантивно въздействие срещу косопада.

А клиентските мнения и отзиви говорят за следните позитиви на спрей-лосиона за повече блясък и здравина на косата VitaHair Max:

- въздейства положително на pH-нивата на кожата по скалпа;

- придава блясък, еластично, жизненост и здравина на косъма;

- натурална биоформула без данни за неприятни странични ефекти;

- спомага за лесното стилизиране и оформяне на авангардни прически;

- лесна поръчка, бърза доставка, достъпна цена;

Внимание! Липсата на оплаквания от проявили се странични ефекти не ги прави невъзможни. Спазвайте инструкциите за употреба на производителя, приложени в търговската опаковка!

Поръчката се осъществява лесно чрез попълването на име и актуален телефонен номер в бланка на официалния уеб сайт на спрей-лосиона VitaHair Max. Клиентите е добер да имат готовност да приемат обаждане от оператор. То цели да разяснят детайлите около доставката.

Развейте буйна и бляскава грива пред околните!

Не се свенете да демонстрирате екстравагантен личен стил и да се покажете със смела и необичайна прическа пред околните. Бъдете от хората, които създават модата, а не тези, които я следват. Само така ще се откроите пред околните.

X