Напишете дума/думи за търсене

Вълшебна Коледа с dm!

С наближаването на Коледа започват и трепетните приготовления за празника – пазаруване и опаковане на коледни подаръци, печене на коледни сладки и декориране на дома. Верен помощник в изпълнението на всички тези задачки е твоят любим dm магазин, където ще намериш, както подходящи подаръци за всички любими хора, така и идеи за коледна украса и здравословно похапване по време на празниците.

В натовареното предколедно време не забравяйте да се възползвате от нашите клиентски привилегии, които ще направят пазаруването Ви още по-приятно, като например безплатното опаковане на подаръци, закупени в dm магазин.

През целия месец декември в dm магазините ще откриете над 250 парфюма с до 50% отстъпка и голям избор от подаръчни комплекти на топ цени. Цветен, силен, дискретен или свеж? Какъвто е да е Вашият любим аромат, сигурни сме, че ще го намерите в най-близкия dm магазин.

Нека сме наясно, че и през празничните дни, лесно можем да дадем положителен принос за устойчивата промяна. За себе си, за всички около нас и за околната среда.

Натурален вкус, без излишни добавки, производство, щадящо околната среда: в dm ще намерите всичко за един устойчив и здравословен начин на живот. Устойчивото развитие означава за нас повече, отколкото само и единствено предлагането на био продукти: нашият фокус са дългосрочни социални и икономически действия, опазващи природата.

Например, зад името alverde Naturkosmetik стои чиста натурална козметика, която не съдържа синтетични ароматни вещества, оцветители и консерванти. Чрез използването на висококачествени природни съставки, минерални пигменти и естествени цветове е постигната оптимална поносимост към кожата. Заради произхода си натуралната козметика е особено подходяща за чувствителна кожа, тъй като предизвиква сравнително по-малко алергии и кожни раздразнения.

X