Напишете дума/думи за търсене

Вместо букет за 8-и март мляко за децата в нужда

Фондация „За Нашите Деца“ отново посвещава 8-и март - деня, в който почитаме любимите жени и нашите майки на децата, които не знаят значението на думата „мама“.

За пореден път стартира тяхната благотворителна кампания в подкрепа на децата, лишени от майчина обич.
Вместо красив букет цветя или скъп подарък, дарете кутия адаптирано мляко или сумата, която сте заделили за повода в подкрепа на най-уязвимите деца. Може да покажете съпричастността си и чрез дарение на пюрета и каши за най-млаките!

Вашата подкрепа ще даде шанс на дете в риск да остане със своите мама и татко и надежда на нас, че добрите дела все още съществуват.
Занесете кутия адаптирано мляко в един от центровете на фондация „За Нашите Деца“, или дарете избраната от вас сума онлайн на нашия сайт www.detebg.org, и/ли по банков път – IBAN: BG 32 RZBB 9155 1060 5337 67.

Млеката, от които имат най-голяма нужда, са адаптирано мляко 1 и 2.

Може да ги намерите на адрес: гр. София, ул. „Гюешево“ №21, Център за обществена подкрепа „Света София“ и гр. Пловдив, бул. „Марица“ 21, Център за обществена подкрепа „За деца и родители“.
Дарените средства ще бъдат използвани за закупуването на бебешка козметика, адаптирано мляко, пюрета и каши, пелени и други консумативи, необходими в грижата за новороденото през първите месеци от живота му.
Кампанията ще продължи до 9 март, включително. Набраните материални дарения и средства ще бъдат обявени на сайта и фейсбук страницата на фондацията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X