Напишете дума/думи за търсене

Д-р Асенов: Големият полип за 10 години става рак на дебелото черво

Злокачествените заболявания и хроничният запек са предпоставка за развитие на рак на дебелото черво.

В червата на всеки от нас има 15 килограма отрови, които водят до тежки заболявания, затова системното им пречистване е от огромно значение. Много хора смятат, че за да пречистят червата и стомашно – чревния тракт, е необходимо да си направят клизма. Това, обаче, далеч не е така, защото отровите и опасните наслоявания не могат да бъдат изчистени само с помощта на клизма.

Все по-често се среща проблемът с нередовните черва, а това води до почти всички останали здравословни проблеми. Остатъчната хранителна маса е добре да се изхвърля редовно, защото престоявайки в червата ни, започва да загнива, отделените газове и вещества са токсични и лесно преминават в кръвообращението и така се разпространяват по цялото ни тяло.

За профилактика и предпазване от полипи и рак на дебелото черво, аз препоръчвам един съвременен фитопродукт, който по естествен начин пречиства червата и предпазва от образуване на тумори по дебелото черво. Продуктът се казва Колон Клийнър и стана много известен след масивното му показване по телевизията. Съдържа натурални биосубстанции, които подпомагат естественото изпразване на чревния тракт и участват активно в процесите на детоксикация на тялото и поддържането на здрава храносмилателна система. Колон Клийнър отмива всички престояли и загнили остатъци по храносмилателната система, особено добре изчиства от натрупани шлаки и мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво.

Продуктът се използва за ефективното прочистване на полипите в дебелото черво – причини за стомашно-чревните възпаления, дисбактериозата и нарушената чревна флора, фамилната аденоматозна-полипоза, тумори и отслабването на имунната система.

Колон Клийнър съдържа:

Псилиум екстракт 412 mg (Индийски живовляк)

Чудодейно средство, което подобрява работата на дебелото черво – облекчава констипацията, предизвикана от фактори, свързани с начина на живот. В случай на диария, псилиум фибрите абсорбират излишната вода в червата, изсушават хранителната маса и така забавят пътя й. Прилага се успешно при храносмилателни неразположения – успокояващото и защитното му действие повлиява благоприятно целия стомашно-чревен тракт. Регулира чревната перисталтика – псилиум спомага за забавяне или ускоряване на перисталтиката. Намалява холестерола, понижава нивото на кръвната захар, намалява телесното тегло.

Екстракт от алое вера 412 mg

Подпомага лечението на лигавицата на стомаха, поддържа джобовете и гънките на дебелото черво чисти, като не позволява натрупването на отровни вещества в тях. Активира имунните клетки.

Екстракт от сена 138 mg (Майчин лист)

Има мощни слабителни свойства. Считана е за най-ефективния билков лаксатив, в пъти по-добър от всички известни природни средства. Билката стимулира чревната перисталтика, възпрепятства абсорбирането на течности от дебелото черво. Подобрява работата на черния дроб, помага при хемороиди и фисури. Сена се използва още при кожни възпаления, очни заболявания, анемия, атеросклероза, жълтеница.

Екстракт от тиквени семки 138 mg

Съдържа в концентриран вид безброй много важни за качествената обмяна вещества витамини, микроелементи и ензими. Тиквените семки помагат да се избегне формирането на бъбречни камъни, имат противовъзпалително действие и облекчават артритните болки, изключително ефикасно премахват паразити и глисти. Екстрактът от тиквени семки се предписва и срещу увеличаване на простатата. Способства за нормализация на нивото на захар в кръвта. Тиквените семки извеждат от организма излишния холестерол, подобряват захранването на сърдечния мускул, регулират растежа на клетките, защитават ги от вредни въздействия, възстановяват и подмладяват, снабдяват ни с енергия и забавят стареенето.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Колон Клийнър“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.

Продуктът „Колон Клийнър“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: https://biotica.bg/ или в повечето аптеки в страната.

X