Напишете дума/думи за търсене

Скин бустър - новият хит, който прави кожата млада и сияеща

Скин бустърите са новата страст, обзела бюти индустрията. Освен обеми и контури, красотата изисква и перфектна, свежа, здрава кожа.

Затова в последните месеци част от задължителната поддръжка за добра визия са скин бустърите. Какво представляват?

Skin booster е медицинско изделие за подмладяване, хидратация и стягане на лицето, шията, деколтето и горната част на ръцете. Те буквално напояват кожата с жизненост, сила и свежест. Препоръчителен е за дами и господа, които пушат, живеят в големите градове, работят в офиси или помещения с централна климатизация, подложени са на стрес и недоспиване.

Въвеждането на продукта (хиалуронова киселина и други съставки) в повърхностните слоеве на дермата става чрез много фина и тънка игла. Самият продукт е много по-мек от класическите филъри и се приема безпроблемно и без риск от нежелани странични реакции. Множеството убождания чисто механично стимулират фибробластите, които започват да синтезират повече колагенни и еластинови влакна. Това води до реално повишаване разтегливостта и по-млад вид на кожата. Знаем, че благотворните ефекти на хиалуронова киселина са дълбока и трайна хидратация, изглаждане на релефа, заличаване на фините бръчици.

Хиалуронът се свързва с голямо количество вода и формира обемна стимулация на фибробластите. За разлика от мезотерапиите, които са повърхностна терапия, при поставяне на скин бустер се прониква по-дълбоко в кожата. Процесът на ревитализация и хидратация продължава няколко дни или седмици, затова пълният ефект от поставянето на скин бустер се вижда на 10-12 ден след процедурата. Дългосрочният ефект на стягане и уплътняване на кожата обикновено се разгръща месец-два по-късно. През този период се синтезират нов (и по-голямо количество) колаген и еластин, а дермата се обновява и засиява.

За консултация и процедура по поставяне на скин бустер в "Хил клиник" позвънете на 02 439 3131.

Само през юни в "Хил клиник" 2 брая skin booster, всеки по 3 мл, ще са с редуцирана цена - 690 лв. общо.

X