Напишете дума/думи за търсене

Най-новият и модерен продукт при възпаление на простатата. Вижте какво препоръчват андролозите

Чести и внезапни позиви за уриниране, слаб поток на урината, придружен с болка, парене и дискомфорт, чувство за непълно изпразване на пикочния мехур… Това са едни от най-изявените симптоми при увеличена простата – състояние, тясно свързано с напредването на възрастта и известно като доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ) или аденом на простатната жлеза. Уголемяването на простатата, означавано и като доброкачествена хиперплазия на жлезата, е естествен процес при мъжете, провокиран от възрастово асоциирани хормонални промени. С възрастта се забавя производството на тестостерон, а голяма част от неговото производно – дихидротестостерон – се натрупва в тъканта на простатата и води до хипертрофията й.

Парадоксът е, че за да подобрят сексуалната си потентност и либидото, като по този начин намалят риска от простатит с 99%, мъжете трябва да знаят за лекарства, които са известни само на медицински специалисти. В момента Андрофикс се е доказало като най-ефективно. Продуктът се използва от медицински специалисти.

Голям екип от профеионалисти, който включва водещи специалисти по алтернативна медицина и лекари от различни болници, които лекуват всекидневно простатит, посвещава няколко години за създаването на Андрофикс.

• Има ли някакви проучвания, потвърждаващи ефективността на Андрофикс?

Сертифицирането на Андрофикс е предшествано от години клинични изпитания. Професионални уролози подбират правилата комбинация на съставките дълго време и най-накрая успяват да разработят напълно нов метод за простатита. Повече от 90% от мъжете успяват да се отърват от простатита.

Андрофикс предлага цялостно действие. Симптомите дори на нелекуван простатит изчезват в рамките на първите дни. Сексуалната функция става също толкова добра, колкото е била, когато човекът е бил на 18, трудното уриниране и болката в скротума изчезват. След това се намалява останалото възпаление на простатата, което причинява заболяването, премахвайки всякаква опасност от рецидив.

Доколкото разбирам, няма нужда от преглед при лекар, за да купите Андрофикс?

Абсолютно вярно. Най-добре е да поръчате Андрофкс от официалния сайт на производителя в България. Всички лекари правят така. Първо е много по-евтино, второ, така се изключва възможността да закупите фалшив продукт, трето, Андрофикс се доставя във всяка точка на страната в рамките на няколко дена. Доставката е строго поверителна, така че можете да поръчате без изобщо да се притеснявате.

АНДРОФИКС ДЕЙСТВИЕ

• Подкрепя дейността на простатната жлеза

• Спомага за постигането на хормонален баланс

• Подкрепя сексуалната функция

• Повишава либидото

• Подобрява общото здраве на мъжката полова система

• Продуктът облекчава урологични проблеми

• Намалява болките и честите позиви за уриниране

• Действа благоприятно при уголемена простата, често наблюдаван проблем при мъжете над 50 години.

• Мощният състав на продукта действа антиоксидантно, противовъзпалително, диуретично и защитно

• Подпомага мъжката полова функция

ЗАЩО ДА ПРИЕМАТЕ АНДРОФИКС?

Простатата е един от органите от мъжката пикочо-полова система, при който често настъпват нарушения. Съществуват три здравословни проблема, засягащи простатата:

• Рак на простата: Втората водеща причина за смърт сред мъжете. Мъжете над 50 години обикновено са предразположени към проблеми с простата – до 80% от тях имат някакъв проблем с простата.

• Простатит: Често срещано възпаление на простатната жлеза при мъжете от всички възрасти. Обикновено се причинява от бактерии, които инфектират простата от друга част на тялото. Друга причина за простатита могат да са хормонални промени в организма.

• Доброкачествена хипертрофия на простата: Това е постепенно увеличение на простата. Смята се, че е резултат от хормонални промени, свързани с възрастта. Макар и да не е раково заболяване, увеличената простата може да причини проблеми като запушване на пикочния канал, затруднено уриниране, нарушена способност за изпразване на пикочния мехур. Това може да окаже натиск върху бъбреците и мехура.

В КАКВО СЕ КРИЕ ТАЙНАТА НА АНДРОФИКС?

Комбинираното действие на иновативната формула, вложена в продукта АНДРОФИКС, работи в няколко посоки. Едновремено способства нормалната функция на простатната жлеза, но и детоксикира организма и пречиства кръвоносните съдове от шлаки и холестерол. В дългосрочен план това намалява риска от инфаркти и инсулни, поддържа потентността при мъжете и способства за пълноценна ерекция.

Поръчайте на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg/androfix-za-zdraveto-na-prostatata или в аптеките.

• Регулярната цена на продукта е 49 лв., но само сега до 15.07.2020г. цената е 24 лв. плюс 5 лв. доставка.

X