Напишете дума/думи за търсене

Твоята супер промяна започва с PGX® - продуктът, с който ще отслабнеш бързо и здравословно!

Искаш да се разделиш с излишните килограми и да посрещнеш лятото в най-добрата си форма? Искаш това да се случи възможно най-бързо и без риск за здравето ти? Чудиш се какво да направиш, за да държиш апетита си под контрол и да престанеш посягаш към храната час по час?

Искаш всичко това, но мъчителните диети и изтощителните тренировки никак не са по вкуса ти? Спокойно! Желанията ти ще се превърнат в реалност и без да се подлагаш на тежки изпитания! С помощта на един от най-иновативните продукти в областта на нутрициологията, ще успееш да изваеш фигурата си и да се чувстваш перфектно в кожата си!

PGX® – потиска апетита, намалява теглото и повишава самочувствието!

PGX® Daily Ultra Matrix е 100% натурален продукт, разработен съобразно най-модерните тенденции в областта на диететиката и здравословния начин на живот.

За разлика от други средства за контрол върху апетита и теглото, PGX® Daily Ultra Matrix не води до нежелани ефекти и няма риск за здравето.

Ключов ефект на PGX® Daily Ultra Matrix: въздейства на основните фактори, които вървят ръка за ръка с наднорменото тегло – повишен апетит и високи нива на кръвната захар и на холестерола.

Какво съдържа PGX® Daily Ultra Matrix:

• Патентован комплекс (PolyGlycopleX®), състоящ се от три вида водоразтворими фибри (конджак /глюкоманан/, натриев алгинат и ксантанова гума)

• Средноверижни триглицериди от пречистено кокосово масло.

Действие на фибрите в PGX® Daily Ultra Matrix:

Комбинацията от 3 вида фибри в PGX® не е случайна – точно в това си съчетание, те набъбват максимално в стомашната среда, образувайки подобно на гел вещество. За сравнение, най-широко използваният вид фибри – конджак, не постига подобен вискозитет при самостоятелен прием и съответно – не осигурява толкова надеждни ползи.

Защо степента на вискозитета е от толкова важно значение? При набъбването на фибрите в стомашната среда обемът на консумираната храна в стомашно-чревния тракт се увеличава, процесът на храносмилане се забавя и започват да се освобождават хормоните, потискащи апетита и провокиращи усещането за ситост.

Максималния си вискозитет фибрите достигат около час след приема на препоръчителната доза PGX®. Благодарение на оптималните си вискозни свойства, комплексът от 3 вида фибри в PGX® провокира усещане за ситост дори след консумация на малки количества храна.

Ползи на средноверижните триглицериди (МСТ) от кокосово масло

Средноверижните триглицериди са мастни киселини, които стимулират изгарянето на калориите, осигуряват енергия на тялото и насърчават освобождаването на два ключови по отношение на апетита хормони: пептид YY и лептин.

Пептид YY – след всяко хранене се отделя в червата. Намалява усещането за глад посредством ефекта си върху мозъчните неврони. Пептид YY забавя храносмилането, благодарение на което намалява апетита и съдейства за поддържане на кръвната захар в норма.

Лептин – възпрепятства складирането на калориите в мастните депа и насърчава използването им за енергия. Намаленото производство на лептин е една от основните причини за повишаването на апетита и нуждата от поемане на храна, без тялото реално да има нужда от нея.

Как действа PGX® Daily Ultra Matrix  

• Съдейства за правилното усвояване и метаболизиране на въглехидратите.

• Спомага за забавяне освобождаването на глюкоза в кръвта след хранене.

• Подобрява чувствителността на клетките към инсулина, благодарение на което секрецията на инсулин от страна на панкреаса намалява и се възпрепятства поддържането на високи нива на глюкоза в кръвта.

• Редуцира внезапните пристъпи на глад, провокирани от дисбаланса в нивата на кръвната захар и продукцията на определени хормони.

• Допринася за понижаване гликемичния индекс на консумираната храна с до 64%.

• Балансира нивата на холестерола посредством свързването на фибрите с жлъчните киселини и холестеролните молекули в стомашно-чревния тракт и предотвратяването на обратната им резорбция в кръвта.

• Подобрява перисталтиката и очиства дебелото черво от токсини.

Имай предвид, че терапията с PGX® не предполага необходимост от придържане към рестриктивни диети и твърде интензивни физически натоварвания. Препоръчва се обаче тя да се комбинира с разумна и съвсем поносима промяна в хранителните навици, която да подпомогне ползите от приема на продукта.

Още предимства на PGX® Daily Ultra Matrix пред други продукти за редукция на теглото

• Не съдържа стимуланти!

• Не води до привикване!

• Безопасността му е доказана от предклинични проучвания и клинични изпитвания, проведени в САЩ, Франция и Германия!

• Разработен съобразно Добрата производствена практика (GMP)!

PGX® Daily Ultra Matrix се предлага в опаковки от 120 и 240 софтгел капсули.

Първа седмица: по 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Втора седмица: по 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Трета седмица и повече: по 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Приемай софтгел капсулите със или без храна, с не по-малко от 250 ml вода!

Повече информация може да прочетете на www.revita.bg 

X