Напишете дума/думи за търсене

Алкална диета ни пази от рака

Немски учен направил откритието още през 1923 г.

Главоболие, гадене, чувство за отпадналост и болки в мускулите. Ако разпознавате себе си в тази картина, възможно е да страдате от ацидоза - повишена киселинност в кръвта и някои тъкани. Над 70% от тялото ни се състои от вода и тази водна среда има киселинни или алкални свойства – измерват се в скала, наречена pH, която показва тяхното съотношение. При дисбаланс на pH нивата не може да се осъществи нормалното функциониране на биохимичните процеси в тъканите и клетките, които обновяват тялото ни и го предпазват от инфекции. Нормалната стойност на pH на кръвта е 7,35-7,45 – леко алкална.

Една от основните причини за рак е открита още през 1923 г. от немския учен Ото Хайнрих Варбург. Няколко години по-късно, през 1932 г. получава и Нобелова награда за това си дело. Д-р Ото Варбург стига до извода, че ракът е резултат от антифизиологични сили и антифизиологичния начин на живот. Немският учен е категоричен, че намаляването на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са две страни на един и същи медал: ако някой има едното, има и другото. Реално киселата среда е среда без кислород. Всички нормални клетки се нуждаят от кислород, но туморните могат да живеят без него. Туморните тъкани са киселинни, докато здравите тъкани са алкални. В своето произведение "Метаболизмът на тумора" Ото Варбург твърди, че всички ракови форми се характеризират с две фундаментални условия: кръвна киселинност и хипоксия. Туморните клетки могат да издържат само с глюкоза и в среда без кислород. Здрави клетки без 35% кислород могат да се трансформират в клетка с рак само за два дни. Храната в зависимост от протеините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите гарантира и създава условия на киселинност или алкалност в тялото. С други думи - всичко зависи от това, с което се храним.

Как можем да неутрализираме

излишната киселинност в тялото?

Натуралната хранителна добавка pH МОДУЛАТОР подпомага естественото неутрализиране на излишната телесна киселинност. Натуралната му формула е богата на незаменими микроелементи, които позволяват и съдействат за директното усвояване от организма. Продуктът е разработен специално за хора с натоварено ежедневие, които са подложени на повишен стрес. И такива, които нямат възможност винаги да се хранят правилно, работят или живеят в неблагоприятна среда. Една опаковка съдържа 60 капсули, които са достатъчни за едномесечен прием. Препоръчителният период на прием е три месеца, след което може да се направи кратка почивка преди да се повтори цикъла.

Редовната цена на pH МОДУЛАТОР е 52 лв., а до 14 август продуктът може да бъде поръчан на промоционална цена от 30 лв. - онлайн на www.biotica.bg или директно на тел.: 0877 72 10 40. Цената за доставка е 5 лв. до избран от вас адрес или офис на куриерската фирма.

При поръчка на 3 продукта по ваш избор получавате подарък - книжка “Лечебните билки на България”.

X