Напишете дума/думи за търсене

Едно малко домашно устройство подмладява лицето с няколко години

Ако до неотдавна смятахме, че кремът за лице и посещението веднъж седмично при козметик са най-добрите ни антиейдж средства, то в новите стандарти за грижа към кожата вече присъстват далеч по-сериозни решения. Добрата новина е, че не говорим за скъпоструващи процедури, към които ще трябва да се връщате отново и отново. Говорим за устройства, които в домашни условия се справят с проблемите на кожата, борят нейното остаряване, грижат се да имаме по-свеж и по-озарен вид.

FOREO BEAR e едно от най-модерните и успешни такива устройства. То е иновация в грижата за кожата на шведския козметичен бранд FOREO, като представлява смарт устройство с микроток и анти-ейдж ефект. Представете си, че имате фитнесуред за лице вкъщи. FOREO BEAR е точно това. Той действат като интензивна тренировка – стяга и опъва кожата, придават ѝ по-младежки вид и подчертават контурите на лицето.

FOREO BEAR използва напреднала микротокова технология и T-Sonic™ пулсации, за да тренира и стимулира над 65-те мускула на лицето и шията. BEAR стяга и енергизира кожата за младежки, контуриран вид, осигурявайки ви професионална терапия в уюта на дома ви. Стимулиращите микротокове тонизират кожата, докато T-Sonic™ пулсациите, които са запазена марка на FOREO, отпускат точките на напрежение на лицевите мускули, изглаждайки фините линии и бръчици.

BEAR разполага и с патентована анти-шокова система (Anti-Shock System™), която го прави най-сигурното устройство с микроток в света. Интелигентните сензори измерват устойчивостта на кожата ви на електричество, след което автоматично настройват и регулират интензивността така, че процедурата да бъде ефективна и с нулев дискомфорт за потребителя.

Какво точно е микротокът и как подпомага производството на колаген

Микротоковите анти-ейдж процедури, които BEAR предлага, в същността си представляват „нехирургичен лифтинг на лицето“. Микротокът е естествена алтернатива на ботокса и филърите и обещава по-млада, гладка и стегната кожа.

Накратко, микротокът (ток с много ниско напрежение) стимулира производството на АТФ (аденозин трифосфат), което от своя страна насърчава синтеза на структурни протеини като еластин и колаген. Колагенът е основният протеин, който тялото ви използва за изграждане на мускули. Подобно на тренировка за лице, BEAR действа чрез двете си микротокови сфери, които насочват микротоковата си енергия директно към кожата и раздвижват мускулите.

Всеки има общо 43 мускула на лицето и 26 на шията, които с времето губят своята еластичност и тонус, но благодарение на микротоковата технология всички тези мускули могат да бъдат тренирани, което позволява да имате по-стегната кожа и по-изваяно лице.

Средно голямата повърхност на сферите означава, че те могат да обработват по-големи площи и същевременно да насочват действието си концентрирано върху всяка малка фина линия с прецизна грижа. Когато използвате микроток, кожните клетки се разграждат и след това порастват отново по-силни, по същия начин както се случва с вашите мускули след вдигане на тежести. Докато признаците на стареене се заличават в епидермисния (горния) слой на кожата, BEAR работи едновременно и на нивото на дермисния (най-дълбокия) слой на кожата, за да се получи стегнат и тонизиран външен вид.

Това устройство е истински личен треньор за лицето ви и предлага 5 нива на микротокова интензивност, идеални за всеки, които позволяват да адаптирате и персонализирате терапията си с BEAR™ спрямо реалните нужди на кожата си.

Какво представляват пулсациите на T-Sonic™

„T“ в T-Sonic™ е съкращение от трансдермално – наречени са така, защото тези пулсации преминават през външните слоеве на кожата. Когато са насочени към зони, предразположени към поява на бръчки, T-Sonic™ пулсациите помагат за отпускане на точките на напрежение на лицевите мускули и за изглаждане фините линии и бръчки. Те също така подобряват притока на кръв, намаляват подпухналостта и тъмните кръгове и подобряват усвояването на всякакви козметични продукти, оставяйки кожата ви с младежки блясък.

Безопасни и болезнени ли са процедурите с микроток

Устойчивостта на кожата на всеки варира в зависимост от това колко е суха или хидратирана. В резултат на това устойчивостта на кожата може да е различна според сезона или деня и варира от кожа до кожа. Иновативната анти-шокова система на BEAR™ използва интелигентни сензори за сканиране и измерване на устойчивостта на кожата ви на електричество със скорост 100x в секунда. След това автоматично настройва микротока (само за 0,002 секунди – по-бързо от мигане), за да подхожда най-добре на кожата ви. В резултат на това антишоковата система на FOREO елиминира всякакъв шанс за дискомфорт за кожата ви, което води до максимално удобство, ефективност и видими резултати при всяка употреба.

Колко често трябва да се използва микротоково устройство

Технологията на BEAR™ е достатъчно безопасна и нежна за използване всеки ден – сутрин или вечер. Препоръчваме да използвате BEAR™ веднъж на 24 часа, за минимум 2-минутна процедура.

Има ли области, които трябва да се избягват

В централната част на шията се намира щитовидната жлеза и преминаването на устройството през тази област може да я свръхстимулира, което не е препоръчително.

Може ли да се използва серум с устройството

Съветваме да използвате серум на водна основа, предназначен за употреба с микротокови устройства, за да направите ефекта от процедурата оптимален. Опитайте серума на FOREO – с неговата дълбоко хидратираща формула, която съдържа антиоксиданти, богати на сквален и хиалуронова киселина, той допринася за по-мек, гладък и младежки вид.

Може ли BEAR™ да се използва в зоната около очите

Да, можете да използвате BEAR™ около орбиталната кост (областта точно над скулата), за да третирате фините линии.

Може ли да се регулира нивото на интензитета на микротока

Да, можете ръчно да регулирате интензитета на микротока, като натиснете бързо универсалния бутон веднъж за смяна с едно ниво, или като изберете предпочитания интензитет чрез приложението FOREO For You.

По-ефективно ли е използването на по-висок интензитет на микротока

Да. По-високата интензивност на микротока се равнява на повече мощност, което води до по-дълбоко проникване и повече енергия, влизаща в кожата ви, което я прави по-ефективна. Кожата на всеки обаче е различна – затова силно препоръчваме първо да изпробвате устройството, като започнете от ниво 1 и постепенно увеличавате, за да видите кой интензитет на микротока е най-подходящ за вас.

Как мога да се снабдя с устройството

В България продуктите на FOREO за грижа за кожата, сред които BEAR, като и хитовата серия за почистване на лице LUNA и масажното устройство за СПА изживяване у дома UFO, могат да бъдат закупени на www.foreo.com, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на www.notino.bg.

X