Напишете дума/думи за търсене

Barcelo Royal Beach е сред най-добрите хотели по света за 2021

Петзвездният комплекс в Слънчев Бряг е включен в тазгодишната класация Travelers' Choice Award на Tripadvisor

Един от най-известните туристически портали в света TripAdvisor публикува годишната си класация на най-добрите хотели по света, базирана на милиони ревюта и коментари на потребителите на сайта през последните 12 месеца. След обявяването на най-престижните отличия в сферата на туризма с приза „Travelers’ Choice Award 2021“ се сдоби и петзвездният хотел Barcelo Royal Beach в българския к.к. Слънчев Бряг, който е част от международната хотелска верига Barcelo Hotels&Resorts.

Класацията на туристическия сайт обобщава хотелите-отличници в различни категории, избрани на базата на подходяща локация, добра гледка, богато озеленяване, високо ниво на обслужване, отлична хигиена и т.н., като с престижния сертификат се удостояват едва 10% от всички места за настаняване по света, включени в портала.

Barcelo Royal Beach е собственост на инвестиционната компания "Галакси Инвестмънт Груп". „Отличието на TripAdvisor е възможно най-високото признание, което един хотел може да получи, тъй като се присъжда именно от неговите посетители“, сподели управителят на дружеството Константин Бояджиев. „Наградата потвърждава усилията на компанията ни да предоставя хотелско обслужване на световно ниво и е поредната мотивация за нашия екип да предлага услуги на българския туристически пазар, които са отвъд петзвездния стандарт в обслужването“, допълни той.

От компанията инвеститор обявиха още, че по повод старта на тазгодишния летен туристически сезон клиентите на Barcelo Royal Beach могат да се възползват и от специални отстъпки, безплатни промени в периода на нощувки и безплатен паркинг. Намалението е в размер на 40% от стандартната цена, като предложението е валидно за записвания, направени преди 15 юни 2021 г. Отстъпката може да бъде активирана чрез резервация през българския сайт на веригата www.barceloroyalbeach.bg. В посочения период са възможни и гъвкави резервации без депозит и с опция за промени.

Отличителният затворен комплекс разполага с 320 луксозни и изключително просторни стаи и апартаменти, голям избор от ресторанти, спортен и дневен бар, обширен воден парк с басейни с различни размери, красиви зелени площи, фитнес център с разнообразни съоръжения, най-големия и модерно оборудван СПА център в Слънчев Бряг, зона за анимация и подземен паркинг на две нива, който осигурява допълнителен комфорт и удобство на гостите. Единственият открит търговски център на Южното Черноморие - Royal Beach Mall, също е част от комплекс Royal Beach Barcelo. Той дава възможност на посетителите на курорта и хотела да се насладят на разнообразен микс от международни и местни брандове по време на своята лятна почивка.

X