Напишете дума/думи за търсене

Седмичен Хороскоп

Телец

Телец

Очаква ви една спокойна и носеща удовлетворение седмица. Дните понеделник и вторник ще ви донесат успех в работата, лекота в делата и нови възможности. Може да се доверите на тези дни за активни действия, нови инициативи и поемане на нови предизвикателства. Най-успешни за вас ще са дните сряда и четвъртък. През тези дни можете да бъдете по-активни в исканията си в личен и професионален план. Сега ще бъде подходящо време да проведете отложени разговори, които биха могли да разрешат голяма част от проблемите ви.

Близнаци

Близнаци

На вас седмицата ще донесе много щастливи мигове и лично удовлетворение. Дните понеделник и вторник ще ви предложат нови възможности, лекота и късмет. Бъдете настоятелни и убедени в успеха си. Само така в дните сряда и четвъртък може да впечатлите колеги, шефове и партньори. Тези дни ще ви предложат възможности и мотивация за постигане на целите. Бъдете открити и споделяйте постиженията си. Родените в първа декада ще се радват на подкрепа и разбиране в личен и професионален план. Петъкът ще ви донесе прекрасни емоции и нови запознанства.

Рак

Рак

За вас седмицата няма да е никак лоша, ако не решите да се впуснете и да свършите цялата си работа в дните понеделник и вторник. Тези дни бъдете въздържани от крайни изказвания и решения. Дните са подходящия за усърдна рутинна работа и анализ на свършеното. Сряда и четвъртък са подходящи за организиране на срещи и разговори. Делата започнати през тези дни ще се радват на повече успех и лекота. Родените в първа декада трябва да бъдат внимателни при провеждане на важни срещи. Същите трябва да бъдат търпеливи.

Лъв

Лъв

Тази седмица ще ви дари топла прегръдка, прекрасно настроение и реализирани планове. Още в първите два дни от седмицата ще се радвате на разбиране, подкрепа и лекота в професионален план. Сряда и четвъртък довършете започнатите дела и намалете темпото. Дните са подходящи за анализ и ревизия на делата. Родените в първа декада ще имат възможност да осъществят важни срещи и разговори. Не отлагайте, а действайте точно сега. Същите в личен план могат да очакват любов и подкрепа. Петък и почивните дни ще ви донесат хармония, разбирателство и незабравими спомени.

Дева

Дева

Предстои ви разкошна седмица предлагаща лично удовлетворение и спокойствие. Дните понеделник и вторник ще ви прегърнат с хубави новини и успешно развитие на плановете. Най-хубави за вас ще са дните сряда и четвъртък. Родените в първа декада ги очакват приятни изживявания, успех в делата и личния живот. Представителите на трета декада ще имат раздвижване в делата, предстоят им нови срещи и запознанства. Не оставяйте важни задачи, срещи и ангажименти за петък. В този ден е по-удачно да довършите започнатото. В края на седмицата си позволете почивка и анализ на свършеното.

Везни

Везни

Очаква ви красива, спокойна и успешна седмица, ако не решите да се впуснете и да свършите цялата си работа в дните понеделник и вторник. Тези дни бъдете въздържани от крайни изказвания и решения. Дните са подходящия за усърдна рутинна работа и анализ на свършеното. Сряда и четвъртък са подходящи за организиране на срещи и разговори. Делата започнати през тези дни ще се радват на повече успех и лекота. Родените в първа декада ще се радват на прилив на енергия и ентусиазъм. Възможно е да получите малки подаръци или приятни любовни изживявания.

Скорпион

Скорпион

Предстои ви спокойна и плавна седмица с изключение на дребните проблеми и неразположение в дните сряда и четвъртък. Първите два дни от седмицата ще ви предложат енергия, хъс и мотивация за успех. В тези дни организирайте важните си дела и преследвайте целите си. Сряда и четвъртък са подходящи за анализ на свършеното и организиране на плановете. В тези дни избягвайте ключови срещи и бъдете по-скоро наблюдатели и слушатели. Родените в трета декада ще се чувстват ентусиазирани в преследване на целите си, но трябва да бъдат по-търпеливи и внимателни към околните.

Стрелец

Стрелец

Интересна и динамична ще е седмицата за вас. Понеделник и вторник ще преминат бързо и щастливо. Очаквайте добро настроение, развитие на плановете и подкрепа от околните.Времето е подходящо да реализирате планове и мечти. Родените в първа декада могат да очакват развитие в бизнес плановете и любовта. За тях седмицата е подходяща за активни действия и разширяване на натрупаните знания и умения. Сряда и четвъртък ще се радвате на успех от започнати дела и срещи. Не оставяйте важни дела за петък. Денят не е подходящ за активни действия.

Козирог

Козирог

Интересна и предизвикателна ще е седмицата за вас. Първите два дни от седмицата ще изпитат волята и търпението ви. Използвайте времето за анализ на текущите дела, отделете внимание на децата и партньорите си. Въздържайте се от крайни решения и влизане в конфликтни ситуации. Възникналите спорове и противоречие няма да ви донесат удовлетворение и задоволство. Не обръщайте внимание на дреболии, а бъдете щастливи от това, което имате. Дните сряда и четвъртък ще ви поднесат доза лично удовлетворение и спокойствие. Родените в първа декада трябва да избягват уреждане на лични отношения.

Водолей

Водолей

Очаква ви една по-топла и сбъдваща желания седмица. Дните понеделник и вторник ще ви донесат успех в работата, лекота в делата и нови възможности. Може да се доверите на тези дни за активни действия, нови инициативи и поемане на нови предизвикателства. В дните сряда и четвъртък трябва да намалите темпото и да се вслушате в мнението и позицията на хората около вас. През тези дни бъдете по-отстъпчиви и наблюдателни. Родените в първа декада ща се радват на добри новини и любовни преживявания, които ще ги карат да мислят за промяна в живота.

X