Напишете дума/думи за търсене

Седмичен Хороскоп

Телец

Телец

Домашни тревоги Бъдете практични и нека погледът ви бъде обективен. Необходимо ви е време, за да огледате нещата от всички страни и чак след това да предприемете съответни действия. И не се захващайте с нищо, надвишаващо вашата компетентност. Занимавайте се само с онова, което е по силите ви. Става дума за работата. Имайте едно наум, чакат ви куп изоставени дела и безброй задачи. За някои тревогите са домашни.

Близнаци

Близнаци

Радват ви домашни новости Може да попаднете в заблуда заради недостатъчно обмислени планове, или защото не ви остава време да анализирате ситуацията. Не бързайте, а се движете към целите си търпеливо и последователно. Става дума както за работата, така и за личния живот. Случващото се в любовта също е доста противоречиво. Внимавайте натрупалите се емоции да не предизвикат нежелан обрат. Придобивки и хубави домашни новости.

Рак

Рак

Заложете на логиката Оставете нещата да се развиват от само себе си и следете внимателно случващото се. Със сигурност ще има промяна в първоначалните ви очаквания, така че действайте в крачка с новите условия. А те са колкото благоприятни, толкова и напрягащи. Затова наблегнете на логиката и не забравяйте, от направеното сега зависи близкото бъдеще. За някои тревогите са служебни.

Лъв

Лъв

Не чакайте бързи резултати Наясно сте, ситуацията изисква да вложите максимум сили, мъжество и готовност да чакате толкова, колкото е необходимо. Разчитайте единствено на своя разум и комбинативност. И ако наистина сте готови да дадете всичко от себе си, нещата ще се получат както искате. На бързи резултати обаче не се надявайте. Заложете на по-бавния, но сигурен растеж. За някои ядовете са административни.

Дева

Дева

Не е време за инициативи Иска ви се да тръгнете по нов път. Само че, помислете дали сте обмислили всичко както трябва, и дали не надценявате възможностите си. Във всеки случай не прибързвайте в каквото и да било. Още веднъж проверете доколко замислите ви са реални. Това ще помогне да уточните, а може и да промените своята стратегия. За едни тревогите са служебни, срещу други работят конкуренти. Домашни промени.

Везни

Везни

Още малко търпение Доверете се на чувството си за реалност. Най-добре е засега да се откажете от преследване на високи и непостижими цели, а да се съсредоточите върху рутинни задачи. Проявете още малко търпение, докато дойде ред на поредната възходяща фаза. А може да ви убягва перспективата в професионален план. Изчакайте развоя на събитията. Новина ще ви подскаже правилната стъпка.Някои се стягат за път.

Скорпион

Скорпион

Чакат ви динамични дни Гответе се за динамични дни, изпълнени със срещи, контакти, и голямо тичане. Ако сте си поставили конкретна цел, нещо важно за професионалното бъдеще, гответе се за нови и необичайни задачи. Разкриващите се перспективи и опитът, който ще придобиете ще ви изведат на следващ етап. Вярно напрежение има, но залогът си заслужава. В любовта чувствата са смесени, но като цяло липсва стабилност.

Стрелец

Стрелец

Късметът е с вас Смело се включвайте в играта. Шансовете ви са високи, така че няма съмнение – в най-скоро време успехът е ваш. Сами ще усетите в предоставените ви възможности удобен случай да си подсигурите повече сигурност, да се придвижите значително напред. Някои се вълнуват от домашни дела, други най-сетне се отървават от проточил се проблем. Новости има и в постоянното партньорство.

Козирог

Козирог

От вас зависи Достигнали сте до важен момент, така че не позволявайте никакви препятствия да попречат на устрема ви. Настъпва решаващата фаза, свързана с нови възможности или освобождаване от стари проблеми. Погледнете на нещата мащабно, за да оцените перспективите за по-дълъг период. Макар и в условията на напрежение, може да направите истински скок напред. Става дума за проект, със специално значение за вас.

Водолей

Водолей

Промяна в плановете Моментът е важен за вас. Имайте едно наум, ще има промяна в първоначалните ви планове, така че действайте в крачка с новите условия. А те са колкото благоприятни, толкова и напрягащи. Става дума най-вече за работата, или важен за вас проект. Бъдете готови с резервен вариант и не забравяйте, може да е за по-добро.За някои ядовете са административни, при други – домашни. Новости има и в интимен план.

X