Напишете дума/думи за търсене

Годишен Хороскоп

Телец

Телец

Вятърът на промяната Вече усещате това, нали? Все пак сте сред най-интуитивните зодии. Ветровете на промяната започнаха да духат към вас от миналата година, когато Уран - планетата на промените и независимостта, дойде да ви покаже пътя си дори само за няколко месеца. От март 2019 г. той ще ви напомни, че промяната не е лоша. Въпреки това бъдете много внимателни, защото тези възможности няма да бъдат лесно повторени. Уран ще ви даде възможност да скъсате с това, което ви дърпа назад. Дадената възможност обаче няма да трае дълго, защото точно това е природата на тази планета. От друга страна, Сатурн ще направи нещата по-лесни за вас, тъй като неговото стабилизиращо влияние ще ви помогне да създадете плодотворна съдба. 2019-а е година на промени и възможности, които се появяват веднъж в живота. Шансове за създаване на едно невероятно и удовлетворяващо бъдеще.

Близнаци

Близнаци

Помощта идва от другите Ще почувствате, че на вашите молитви е отговорено, а други са привлечени от вибрациите на вашата аура. Всичко, което познавате, може да се промени с едно мигване на окото, тъй като вашите взаимоотношения стават източник на креативност, вдъхновение и изобилие. Пригответе се да получите подаръци от радост и удоволствие от хора, които са тук, за да ви помогнат да се справите с проблемите, с които се сблъсквате. Не унивайте, идват по-добри дни и дори може да се ожените за своята сродна душа. За всички, които имат връзки, има големи възможности за съживяване на любовта и страстта. Всички правни въпроси също са облагодетелствани, както и нови бизнес начинания. 2019-а все още ще бъде изтощителна, но сега има много по-добри влияния, които всъщност може да създадат матрица на щастие и вдъхновение около вас.

Рак

Рак

Всичко се променя Определено 2018-а беше много тежка година за вас, но тази година бъде различна. През март ще настъпи голяма енергийна промяна, която ще промени живота ви изцяло. Ще разширите социалните си кръгове и да се запознаете с нови и интересни хора. Наситената енергия, надвиснала над професионалния ви живот, със сигурност ще намалее. В продължение на осем години нищо не изглеждаше стабилно у дома и в кариерата ви. Сега нещата постепенно се подобряват. Подготвяте се за тотално преобразяване, но Сатурн още една година ще оказва натиск върху вашите връзки и бизнес начинания. За щастие новата позиция на Юпитер променя ежедневието ви, правейки го по-щастливо и по-оптимистично. 2019-а ще сложи край на вашето страдание, което е започнало през 2010 г. Но тази промяна няма да се случи веднага и ще трябва да внимавате с връзките си.

Лъв

Лъв

Активен баланс Вие не сте големи любители на промените. Макар да се опитвате да останете хладнокръвни, всичко, което започна да се случва от пролетта до есента на 2018 г., ви остави безмълвни. Вашата кариера ще получи изстрадан, но мощен тласък. Разбира се, ще получите невероятни възможности, но също така и много неща, които сте смятали за сигурни, ще се окажат с временен статут. Космическото равновесие обаче се възстановява от доброжелателното присъствие на Юпитер в Стрелец. От тази позиция и за цяла година Юпитер ще ви помогне да се отворите към любовта и щастието. Привързаността и удовлетворението са отново в живота ви и усмивката ще грее на лицето ви. Ако сте самотни, пригответе се да се срещнете интересни хора и да привлечете любовта на живота си. Ако сте женени, това е шанс да възпламените отново страстта с половинката. 2019-а е начало на една много мощна ера. Очаквайте промени и предизвикателства, но бъдете нащрек за невероятните възможности.

Дева

Дева

Влизане в нова и по-добра ера Има три основни планетарни аспекта, които изглежда дълбоко ви засягат. Новата позиция на Уран отново ще ви даде вяра в съдбата. Досега се чувствахте хванати в собствения си капан. Може би между пролетта и есента на 2018 г. сте започнали да усещате, че има надежда. И да, със сигурност има. Уран ще донесе ветровете на промяната и свободата. Скоро ще почувствате, че сте се освободили от всички неприятности и бъркотии от близкото минало. Освен това новата позиция на Юпитер ще ви помогне да подобрите живота в семейството, правейки го по-блестящ и уютен. Забавлението и щастието се връщат в дома ви заедно с добър и задоволителен секс. Позицията на Сатурн в Козирог може да направи нещата малко сериозни, но определено е добра позиция. 2019-а ще ви помогне да излезете от един доста жалък, па макар и продуктивен 7-годишен период. Бъдете сигурни, че добрите неща идват към вас. Имайте малко повече търпение и скоро ще ги видите.

Везни

Везни

Идват по-добри и по-печеливши отношения В живота ви се случва толкова много, но трябва да направите три неща. №1 - от декември 2017 г. преминавате през много предизвикателна и взискателна фаза в живота си. За съжаление този ефект ще е все още активен през цялата 2019. Най-тревожни ще са семейните отношения. Ще ви е трудно да намерите мир и удовлетворение у дома. № 2. Юпитер вече е на ваша страна. Въпреки че миналата година ясно ви помогна много да поставите финансовото си състояние в добра посока, сега Кралят на боговете ще ви помогне да привлечете нови интересни хора и да бъдете по-вдъхновени и креативни. Всичко, свързано с транспорта и комуникацията, може да бъде печелившо. № 3. Новата позиция на Уран от пролетта на 2019 г. ще ви помогне да дишате след 7 години интензивни промени в бизнес начинанията и във вашите най-важни връзки. 2019-а очевидно ще бъде много по-добра от последните 7 години. Все пак трябва да внимавате с хармонията у дома и с останалите фамилни връзки.

Скорпион

Скорпион

По-силни заедно Новата китайска година ще започне само след няколко дни и вече сте почувствали какво ще се случи. Най-важната новина ще дойде от новата позиция на Уран, която засяга всички ваши взаимоотношения, включително и най-важните, както и бизнес аферите ви. Ето защо всичко, свързано с вашите колеги, с вашите шефове, с брака ви и като цяло с всички ваши лични и професионални отношения, трябва да се счита за особено сензитивна тема. Освен това новата позиция на Юпитер влияе върху финансовото ви състояние. Въпреки че може да се наложи да похарчите повече пари, може да откриете и алтернативни източници на доходи. През последния месец на 2019 г. Юпитер ще премине в много по-щастлива позиция за вас, подготвяйки почвата за цялата следваща 2020-а. Влизате в 7-годишна фаза, когато отношенията ви стават предизвикателни и взискателни. Запазете спокойствие и намерете умен начин да се справите с това. Време е да се освободите от миналото.

Стрелец

Стрелец

Добре дошли, растеж и вдъхновение Да! Това, което чакате от години, най-накрая дойде. 2019-а ви намира с Юпитер във вашата зодия. Това е знак за растеж, успех и вдъхновение. Въпреки че не всичко ще бъде безметежно, определено ще усетите разликата. Юпитер ще ви върне оптимизма, който сте позабравили. Целете се по-високо, но винаги бъдете здраво стъпили на земята. Този ефект няма да трае вечно и трябва да извлечете максималното от този транзит. Това ще се случи отново след 12 години. В продължение на още три месеца може да използвате енергията на Уран, за да направите промени и да прогоните негативните мисли от ума и сърцето си. От пролетта на 2019-а и през следващите 7 години ще усетите различност по отношение на навиците, ежедневието, кариерата и жизнеността ви. Използвайте силата на Юпитер, за да създадете печеливш и творчески статус. Влиянието на Юпитер ще бъде силно и вероятно ще промени живота ви. Уверете се, че държите под око възможностите, които обикновено се предоставят веднъж в живота.

Козирог

Козирог

С гигантска сила идва мощна отговорност Вярно е. Чувствате го още от зимното слънцестоене през 2017 г. Трябва да работите по-усилено и по-здраво, за да постигнете желанията си. И все пак Сатурн в крайна сметка ще ви даде това, от което имате нужда. А след като ви го даде, той ще се увери, че винаги ще го имате. За следващите 11 месеца обаче енергията на Юпитер ще бъде „заключена“ под магията на Слънцето в 12-и дом. Това може да ви накара да почувствате, че късметът ви е напуснал, но това не е вярно. Точно в момента Юпитер работи за вас по изтънчен, но креативен начин, променяйки начина, по който се усещате и мечтаете. Той създавате място за това, което се задава през декември 2019. Новата позиция на Уран ще ви помогне да привлечете щастливи времена и удовлетворение за следващите 7 години. Следващата година ще работите усилено и упорито, но успехът ще дойде, тъй като Сатурн ще направи всичко възможно, за да даде на децата си дълготраен подарък.

Водолей

Водолей

Нескучна година Тази година няма да ви омръзне дори за една минута. От пролетта на 2019 г. и през следващите 7 години Уран - вашият светъл и неспокоен управител, променя знаците, засягащи вашия дом и семейство. Това ще създаде поредица от събития, които променят начина, по който се чувствате в живота. Може да се ожените, да се преместите в нова къща и като цяло през следващите 7 години нищо няма да е същото, що се отнася до дома ви. От друга страна, Юпитер изглежда е до вас. Разширява социалните ви среди и привлича към вас нови и интересни хора. Може да се запознаете с ментор, готов да ви предаде своята мъдрост и да ви вдъхнови. Въпреки това поради позицията на Сатурн във вашия 12-и дом, се чувствате неразбрани от околните, изолирани и самотни. Но това е само състояние на ума. Вашите промени в настроението, които започнаха през декември 2017 г., ще продължат. Юпитер ще ви помогне да разширите социалния си кръг. Затова погребете томахавката и оставете болката в миналото.

X