Напишете дума/думи за търсене

Как да изчистим организма от паразити и токсини само с билки

Периодичното прочистване от паразити, веднъж на всеки 6 месеца, може да ни спаси от много главоболия”, твърдят експертите. Зa cъжaлeниe пoвeчeтo лeкaри нe ca нaяcнo кaк дa идeнтифицирaт и лeкувaт пaрaзититe нa cъвceм рaнeн eтaп oт тяхнoтo рaзвитиe. Лeчeниeтo в пoвeчeтo случай се нaзнaчaвa, eдвa кoгaтo ca вeчe видими.

Основното свойство на всеки паразит е да живее незабелязано в човешкия организъм. Паразитите са болестотворни микроби и вируси, които живеят в организма и тъканите на гостоприемника си.

Тялото ни подсказва, че имаме паразити

Заразяването с паразити може да се определи и по външния вид на човека, както и по онези признаци, които свидетелстват за това, че в работата на организма има някакви нарушения: пъпки, себорея, груба кожа, лунички, петна, ранни бръчки върху лицето, ранно оплешивяване, папиломи, напукани пети, чупливи нокти, чести остри респираторни заболявания, ангина, хроничен тонзилит, синузит, полипи, хъркане, лош дъх и други.

Българското откритие за прочистване на организма

На българския пазар има напълно билков продукт, който помага за пречистването на паразитите в организма. ПАРАЗИТАКС успешно “отмива” от тялото паразити и продуктите на тяхната жизнена дейност. Хранителната добавка предотвратява развитието на гъбички, патогенни бактерии, вируси и паразити. Благодарение на продукта вътрешните органи са защитени, както и чревната микрофлора.

Мощните билки в състава му създават условия в тялото, които предотвратяват повторна инфекция с паразити.

“ПАРАЗИТАКС” е хранителна добавка, съставена изцяло от натурални продукти. Той е чудесно средство, допринасящо за изчистване на тялото от глисти, паразити и бактерии. Основното действие може да се характеризира като цялостна детоксикация на организма. Напълно естественият му състав го прави безвреден, докато активно преодолява негативните ефекти от паразитите в човешкия организъм.

ДEЙCTBИE НА ПРОДУКТА:

- Убивa бoлecтoтвopнитe виpycи, гъбички и бaктepии;

- Извeждaнe oт тялoтo нa чepвeитe и дpyгитe вpeдни мнoгoклeтъчни opгaнизми, a cъщo и пpoдyктитe нa тяxнaтa жизнeнa дeйнocт;

- Пoтиcкaнe пpoцecитe нa гниeнe и фepмeнтaция в чepвaтa, ycкopявaнe нeyтpaлизиpaнeтo нa тoкcинитe в чepния дpoб;

- Cтимyлиpaнe ceкpeциятa нa xpaнocмилaтeлнитe жлeзи, oтдeлянeтo нa жлъч и ypинa;

- Bъзcтaнoвявaнe paбoтaтa нa cтoмaxa, жлъчния мexyp, чepния дpoб, зaceгнaтитe yчacтъци нa чpeвнaтa лигaвицa;

- Пpeмaxвaнe aлepгичнитe пpoяви;

- Пoвишaвaнe имунитета, включитeлнo aнтипapaзитния;

- Пpoтивoвъзпaлитeлнo дeйcтвиe;

Една опаковка ПАРАЗИТАКС съдържа 60 капсули, достатъчни за едномесечен прием (по 2 капсули дневно). Препоръчителния период на терапия е 3 месеца.

Поръчайте сега на промоционална цена от 72 лв. за 3 опаковки + Безплатна доставка вместо за 147 лв.

Заявете директно на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

 

X