Напишете дума/думи за търсене

Тенденции сред дамските чанти – модерните модели тази година

Диамантите могат и да бъдат приятел на жената, но според нас дамската чанта е истинският най-добър приятел на всяка дама, тъй като е винаги до нея и съхранява всичките ѝ ценности и необходими вещи за ежедневието. В пазарната мрежа се предлагат разнообразни модели във всякакви форми и цветове, за да може всяка жена да открие перфектната за себе си, но всички те имат едно и също приложение – да бъдат практичен аксесоар, който освен, че ни е от страхотна полза, допринася за визията ни, като завършва по стилен начин всеки наш тоалет. Нека разгледаме кои ще бъдат най-модерните дамски чанти през този сезон.

Ретро излъчване за стилни дами

Когато казваме, че колелото се върти, това важи с пълна сила и за модните тенденции – те се сменят всеки сезон, но периодично неща, които са били актуални преди години, се завръщат на върха на колекциите и днес. Това явление наблюдаваме и при новите модели дамски чанти на пазара. Така популярните през 70-те и 80-те чанти тип „багета“ са водещите в колекциите това лято. Те са малки, продълговати и с къса дръжка, която е най-подходяща за носене в ръка, но не е изключено да се поставя и на рамото. За подчертаване на класическия характер на този модел той се предлага най-често в минималистични едноцветни модели в базови тонове като черно и бежово. За да се усеща все пак вкусът на новото време, на пръв поглед семплите чанти са обогатени със закачливи набрани дръжки или дребни метални детайли за атрактивен акцент.

Раниците не са само за ученици

Ако преди съществуваше неписан закон, че раниците принадлежат само на учениците и туристите, днес, когато водим забързан начин на живот и сме погълнати от динамичното ежедневие, раницата е напълно задължителен аксесоар, допринасящ за нашия комфорт. Стилна кожена дамска раница е перфектният избор за всяка жена, която е в непрекъснато движение и е в търсене на практична чанта, която да облекчава задълженията ѝ по време на работа и в свободното време. Актуалните модели са изключително елегантни и са подходящи дори за съчетание с формални визии за офиса.

Разбира се, раниците не са за всеки и, ако те не са вашето нещо, не се отчайвайте, имаме добри новини и за вас – и през този сезон хит ще бъдат обемните квадратни дамски чанти, достатъчно големи, че да поберат всичките ви лични вещи и дори персоналния ви лаптоп, в същото време са и достатъчно компактни, че да ги носите, без да ви създават дискомфорт – привидно малък, но побиращ в себе си всичко необходимо. Широка гама от разнообразни модели за всеки вкус можете да откриете сред нашите предложения. На сайта ни, както и във физическите магазини, се предлага богат избор от актуални видове дамски чанти с доказано качество и на достъпни цени. Вече можете да направите и поръчка онлайн, а доставката ще бъде изпратена до посочен от вас адрес. Изберете да инвестирате в един, но устойчив на времето аксесоар, който да ви служи с години, отколкото в много, но некачествени чанти, които да ви предадат във важен момент.

Тази година заложете на детайлите

Предвид разнообразните предпочитания на дамите по отношение на техните аксесоари, е невъзможно да се определи един-единствен модел дамска чанта, който да бъде актуален за сезона и само той да се предлага на пазара. Ето защо относно моделите дамите имат пълната свобода да избират размера и формата на своята чанта, а тенденцията, която обединява всички тях и ги прави актуални, са цветовете и детайлите. Наред с класическите черно и бежово тази година популярни ще бъдат и нежните пастелни цветове като розово, небесно синьо и ментолово. Огромен хит в този тип аксесоари ще бъдат и металните елементи – капси и вериги, които демонстрират женствената, но все пак бунтарска природа на независимата дама.

Актуалните модни колекции при дамските чанти предлагат разнообразни модели, Открийте перфектната чанта за вас, потърсете я още днес, тя ви очаква!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X