Напишете дума/думи за търсене

Телевизор, по-добър телевизор, The Frame

Начинът ни на живот през последните години придоби някои твърде интересни и на пръв поглед самоизключващи се характеристики. Удавени в море от технологии и дигитални възможности, хората напълно естествено се дръпнаха от „шумотевицата“ и започнаха да говорят за дигитален детокс. И не само да говорят, но и да го практикуват. Излизахме по-често сред природата, посещавахме по-често културни мероприятия, събирахме се с приятели на живо. Е, да, но в началото на миналата година нещата се промениха и всичко това стана почти невъзможно. Останахме си у дома и макар в първия момент това да ни уплаши, много бързо осъзнахме, че сме имали нужда от този момент. За да останем със семействата си, да се погрижим за себе си и за дома си, да чуем тишината в главите си и... (не на последно място) да изгледаме всички филми и сериали, за които до този момент не сме имали време.

Усилията на технологичните компания са фокусирани върху това да адаптират продуктите си към новия лайфстайл и изисквания на потребителите. Продукти, които са абсолютно ненатрапчиви в дома ни и в същото време ни пренасят с един клик в различна точка на света, правейки ни свидетели на великолепни природни картини и съпричастни на най-великото световно изкуство.

Ако говорим за телевизори, тук се случи истинска революция. Samsung създадоха The Frame 2021, който с лекота се превръща в произведение на изкуството, и промениха представата ни за телевизор. Излязоха тотално от рамката, като предизвикаха и любителите на кино и телевизия, и тези на изкуство и модерен интериорен дизайн да мислят, виждат и използват по нов начин.

Това е единственият телевизор, който ще искаш да гледаш, дори когато е изключен. Така е, защото когато The Frame е изключен, в Art Mode той елегантно показва твоята лична колекция от изкуство по начин, който отговаря на стила ти и превръща пространството в елегантно. Защото The Frame е проектиран да изглежда като картина. А цвета и стила на рамките избираш ти като допълнителен аксесоар. През Art Store на The Frame имаш достъп до селекция от картини и фотографии от най-големите художествени галерии и музеи по света. Можеш да си създадеш лична колекция и да поставиш световноизвестни шедьоври на изкуството в хола у дома всеки път, когато изключиш телевизора.

Освен това може да качиш на стената своите лични шедьоври – фотографии на любими хора и моменти, и да им се наслаждаваш вкъщи, като The Frame ти дава дори възможността да ги обогатит визуално с шест естетични филтъра.

Друга изумителна новост на телевизорите The Frame 2021 е сензорът за яркост: в зависимост от това дали е ден или нощ, сензорът за яркост разпознава околната светлина и автоматично балансира яркостта и цветовия тон на екрана, за да поддържа картината в естествен вид..

И още един сензор впечатлява в новия The Frame: сензорът за движение. Той разпознава кога излизаш от стаята и изключва Art Mode, за да пести енергия. По-късно, когато влезеш в стаята, сензорът за движение отново обживява пространството с изкуството.

The Frame е проектиран да изглежда и да се превръща в картина, когато е изключен и това е новаторско решение, което бележи нова ера в технологиите. Вече може да се почувстваш, сякаш живееш в природата, или си в най-шикозната нюйоркска галерия, само с влизането в стаята си.

В допълнение към всичко това, The Frame 2021 е по-тънък от всякога: с дебелина само 24,9 милиметра, приблизително със същата дълбочина като действителна рамка на картина - което я прави също толкова привлекателна – когато телевизорът е включен, но и когато е изключен.

X