Напишете дума/думи за търсене

Елена Розберг в творчески отпуск от ефира на Z-ROCK

Единствената дама в Рок радиото на България предава ефирната щафета за 5 месеца на своя колега и добър приятел Тони Георгиев - емблематичен глас от ефира на Radio FM+

Истински творчески рестарт и много нови контакти и проекти очакват Елена Розберг в един от най-модерните градове на Европа, Амстердам. Там тя ще получи своята Master степен по „Културна дипломация“. Амстердамският университет е един от най-престижните, с преподаватели от цял свят. Част от програмата и ще бъдат мюзикологията, история на музиката през 20 и 21 век, звук и музика в киното и тв продуцентство. До завръщането си в Z-Rock, Елена ще ни зарежда в социалните мрежи с много свежи новини от културните центрове на Европа.

Mузикалната дилема на Z-Rock- BAND BATTLE ще продължава да ни провокира всеки ден във FACEBOOK (https://www.facebook.com/ZRockBulgaria/) и INSTAGRAM (https://www.instagram.com/zrockbulgaria/ ). Ще слушаме култови парчета от световни и български музиканти в двубоя, а Тони Георгиев ще ни разказва интересни факти около тяхната дискография.

Елена ще продължи да води и своята музикална рубрика в сутрешния уикенд блок на БНТ.

Пожелаваме попътен вятър на Елена в един от любимите и градове редом с Ню Йорк и Рим - Амстердам, град в който последният и концерт беше този на чаровника John Mayer.

X