Напишете дума/думи за търсене

Българското откритие при подагра

Подаграта е все по-често срещано заболяване в днешни дни. Повечето знаят, че в миналото от болестта са страдали царете и затова се нарича „Царска болест“. Изследванията през годините установяват, че причина за появата й са охолния живот, посветен на хапване и пийване. Най-често засегнати са мъжете на средна възраст. Наблюдава се и при жените, особено след менопаузата.

Научното обяснение за заболяването

Подаграта е метаболитно заболяване, което възниква в резултат на отлагане на кристали от пикочна киселина в ставите и меките тъкани, което води до ставни и околоставни кризи. Метаболитното нарушение, което е в основата на подаграта се дължи на повишената пикочна киселина в кръвта.

Подаграта се характеризира с повтарящи се пристъпи на остър възпалителен артрит – зачервена, болезнена, пламтяща възпалена става. Най-често засегната е ставата в основата на големия пръст на крака. Тя обаче може да се прояви и под формата на тофуси, камъни в бъбреците или уратна нефропатия. Причинява се от високите нива на пикочна киселина в кръвта. Пикочната киселина кристализира и кристалите се отлагат в ставите, сухожилията и околните тъкани.

Българско откритие помага при кризи

ПОДАГРО СТОП е натурален продукт, произведен в България, който подкрепя поддържането на здравословно ниво на пикочната киселина в организма. Хранителната добавка е комбинация от три екстракта, които действат благоприятно при подагрични кризи и хронична подагра. Билките в състава подпомагат организма в процесите на естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и другите тъкани. Продуктът е без лекарско предписание и може да се приема продължително време, както и да се комбинира с други средства и методи за лечение на подагра. Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца. ПОДАГРО СТОП съдържа ектракти от плод на череша, семе на целина и полски хвощ.

Поръчайте сега 3 опаковки ПОДАГРО СТОП на промоционална цена от 28 лв., вместо за 39 лв. Заявете още сега на тел.:  0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X