Напишете дума/думи за търсене

Българско откритие при болка в ставите

Българска компания патентова иновативния продукт под името СТАВИФИКС

С напредване на възрастта много хора започват да се оплакват от скованост и остра болка в ставите. На пазара има стотици продукти, обещаващи облекчаване на дискомфорта и намаляване на възпалението, но в повечето случаи действието е за много кратък период от време.

Българската компания за производство на хранителни добавки Biotica 1961 започва проучване с екип от специалисти, които се обединяват около т.нар. “Златна формула”, която има тройно действие - намалява болката, редуцира възпалението и съдейства за възстановяването. Продуктът вече се предлага на българския пазар под името СТАВИФИКС. Една опаковка съдържа 90 таблетки, които са достатъчни за едномесечна терапия.

Водещи в състава са три от основните вещества, съдържащи се в ставните връзки. Доказано е, че при по-възрастните хора организмът намалява производството глюкозамин, метилсулфонилметан (МСМ) и хондроитин, отговорни за изграждането на тъканите в ставите и хрущялите. Когато тяхното производство намалее, се появява усещането за дискомфорт в ставите, болка и скованост.

СТАВИФИКС е хранителна добавка с изцяло натурален състав, която се грижи за здравето на ставите, костите и хрущяла. Тройната комбинация на Глюкозамин сулфат, МСМ (Метилсулфонилметан) и Хондроитин сулфат е обогатена с Хиалуронова киселина и Витамин С.

8 от 10 души започват да се движат нормално

Тримесечният курс на прием дава резултат при всеки 8 от 10 души, приемали хранителните вещества, вложени в СТАВИФИКС. Изследванията показват още, че комбинацията действа ефективно както с профилактична цел при по-леки състояния на ставни възпаления, така и при по-тежки такива.

Как действа СТАВИФИКС:

  • Пoдпoмaгa фyнкциитe нa cтaвитe и cтaвнитe вpъзки;
  • Подобрява подвижността, действа благоприятно върху опорно-двигателния апарат;
  • Имa пpoтивoвъзпaлитeлнo и болкоуспокояващо дeйcтвиe;
  • Дoпpинacя зa нopмaлнoтo oбpaзyвaнe нa cъeдинитeлнa тъкaн;
  • Стимулира нopмaлнoтo фyнкциониpaнe нa кocтитe и xpyщялa;

Поръчайте СТАВИФИКС директно от производителя на специална цена от 33 лв., вместо за 52 лв. Пълният курс на терапия (3 опаковки за 3 месеца) се предлагат на цена от 99 лв. + Безплатна доставка до ваш адрес или офис на куриерска фирма СПИДИ.

Обадете се още сега на тел. 0877 72 10 40 или поръчайте онлайн на www.biotica.bg

X