Напишете дума/думи за търсене

Хитов френски DJ е кулминацията на Нова година в София

Моментът, в който изпращаме старата и посрещаме новата година е запомнящ и вълнуващ. Традиционно новогодишната нощ e най-еуфоричната и запомняща вечер в годината или поне така беше преди. Бяхме свикнали да живеем в свят на елегантни забавления и грандиозни партита, което сега звучи като спомен от красив сън, но Bedroom Premium club ще ви събуди....Защото този свят все още съществува и ние ще ви го покажем с настъпването на #2022

Специално за Новогодишната нощ при нас пристига звездата на Bagatele Courchevel и Alta Rocca Corsica - Dj Joris De Ca.

Само за 7 години той се превръща в истински новатор на клубната френска култура, а усетът му към необикновеното го издига до Resident DJ на един от най-луксозните клубове – Bagatelle.

Това е третият път, в който той идва в България през 2021, което е истинско постижение, с оглед на факта че днес Joris de CA е един от най-заетите международни артисти, а графикът му е пълен за месеци напред. Същевременно обаче това е и признание, че у нас има клуб, който е на световно ниво.

Събитието ще започне на 31 декември още в 22.00 часа. Прецизен микс от най-емблематичните хитове през годините, различни стилове и авторски ремикси са само част от изненадите подготвени за вечерта. Цялостната атмосфера ще бъде допълнена от Dj Gorro, а изживяването ще бъде запечатано в хиляди снимки.

Истинската кулминация ще бъде новият спектакъл на балета на клуба Liquid dreams, а вие вече може да направите своята резервация. Местата в Bedroom premium club са ограничени, а цените на кувертите зависят от избора на маса и варират между 130, 160 и 190 лева на човек.

Тази година клубът празнува и своя 15-ти рожден ден. Това ще се случи на 18 декември (събота), когато всички приятели, партньори и клиенти на Bedroom ще се съберат, за да отбележат повода. Специално за вечерта се подготвя артистичен микс от най-авангардните спектакли през годините, а в България пристига – Dj Coyot.

През годините Bedroom premium club се наложи с отличителния си дизайн и изявите на световноизвестни диджеи, авангардни шоу-спектакли, светлинни ефекти, допълнени с перфектен звук и мултимедийно шоу!

Повече информация за новогодишното парти тук:

https://fb.me/e/15FBQ6kFO

X