Напишете дума/думи за търсене

еп. 03 | Коледен подкаст с Мила и Толик – гост Румяна Босева - Лулуто

И ето че отново е онова време от годината, когато всички ставаме малко по-приповдигнати, малко по-нетърпеливи, малко по-вярващи и дори малко по-добри. Месец декември може да е приказно време, но може да се превърне и в гигантски стрес, ако натоварим дисагите с прекалено много очаквания и в същото време не преценим как най-практично и умно да изпълним всичките си задачи на коледни елфи, преизпълняващи за 30 дена петилетката.

Тя е Румяна Босева, по-познава в интернет пространството като Лулуто. Стопанка е на един от най-красивите блогове за храна, здравословен начин на живот и пътувания – Something (http://luluto.blogspot.com). Лулуто е гост в коледния подкаст с Мила и Толик, за да разбием заедно мита, че празниците задължително носят стрес и че изобщо има нещо задължително в тях, освен това да бъдем с близките си и любими хора и да им дарим времето и обичта си. Лулуто ще сподели своите трикове за перфектната Коледа и ще даде някои доста любопитни идеи за изкарването на Нова година, за трапезата, ястията, талията и подаръците.

Освен всичко това под елхата на коледния ни подкаст ви очакват подаръци. Изобщо, ако искате Коледа, тук ще получите Коледа. Още сега... Заповядайте!

X