Напишете дума/думи за търсене

Как да пречистим организма след празниците?

Учени изчислиха, че за 70 години живот човек изяжда над 50 тона храна и изпива около 42 хиляди литра течности. Преминавайки през организма, в червата на всеки от нас остават количества токсични отпадъци и фекални вещества. Ако бъдат задържани, те могат да доведат редица здравословни проблеми.

Дебелото черво има жизненоважна роля за здравето ни. Когато не функционира правилно, токсичните отпадъци се абсорбират в тялото, вместо да се изхвърлят. Според лекари в червата на всеки от нас могат да се натрупат до 15 килограма отрови, които могат да причинят тежки последствия за организма.

Запекът и наднорменото тегло са най-честите симптоми за нарушен баланс. Чернодробни и бъбречни заболявания могат да са сигнал за проблем в тялото ни. Заболявания като артрит и рак също могат да бъдат свързани с дисфункцията на дебелото черво.

Колон Клийнър е билков продукт, откритие на българската компания “Мегасмарт”. Хранителната добавка помага за изчистването на натрупаните шлаки и изхвърлянето им по естествен път. Това от своя страна намалява риска от образуване на полипи и по-тежки заболявания.

Продуктът “отмива” всички престояли и загнили остатъци в храносмилателната система, особено мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво.

Иновативната формула помага за решаване на проблема с хроничния запек, подутия стомах и газовете. Не води до привикване и не предизвиква разстройство и спазми. Колон Клийнър съдържа екстракти от алое, индийски живовляк, тиквено семе и сена. Препоръчителният курс за пълна детоксикация с продукта е 3 месеца.

Как действа Колон Клийнър:

  • Елиминира патогенните бактерии и микроорганизми в червата;

  • Прекъсва възпаленията в храносмилателния тракт;

  • Неутрализира редица инфекциозни причинители в стомашно-чревния тракт, постъпващи с храната;

  • Осигурява ефективна детоксикация на дебелото черво и храносмилателния тракт;

  • Допринася за прочистване и предотвратяване образуването на полипи на дебелото черво;

  • Елиминира запека, подутия стомах и газовете, без да предизвиква странични ефекти;

  • Изхвърля излишните токсични течности от организма;

Знаете ли, че…

Според изследователите, отпадните продукти на храносмилането, останали в тялото повече от 2 дни, водят до натрупване на отровни вещества, причина за множество проблеми – лош дъх, подпухнали венци, безсъние, импотентност, подуване на стомаха, метеоризъм, затлъстяване, лоша перисталтика, умора, слабост на имунната система, обриви, чувствителна суха или мазна кожа, депресия, хемороиди.

Поръчайте сега Колон Клийнър на промоционална цена от 37 лв., вместо 49 лв. Вземете пълен пакет за детоксикация (3 бр. за тримесечна терапия) на специална цена от 111 лв. + безплатна доставка, вместо за 147 лв. Заявете сега на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

X