Напишете дума/думи за търсене

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Ако сте влюбен/а и имате до себе си човек, на когото да го покажете на идващия празник на любовта, един от начините е да го зарадвате с прекрасен подарък. Някои обичат романтичните дарове, други предпочитат практичните. Зодията може да ви ориентира в морето от предложения, така че да сте сигурни, че няма на една Дева да подарите шоколадова къщичка и той/тя да е силно разочарован/а, че изобщо не го познавате, защото има нужда например от нови чаши за вино.

Ето някои идеи как да покажете обич на различните зодии.

ОВЕН

Предизвикайте своя Овен – дали ще е книга за умници, билет за Escape стая или скок с бънджи, той/тя трябва да разбере, че вярвате в силите му/ѝ и в таланта да живее интересно и с адреналин. Разбира се, един хубав парфюм никога не е излишен на Овена, който е суетен и обича да бъде забелязван.

ТЕЛЕЦ

Те обичат лукса, храната, глезенето. Кутия бонбони от висококачествен шоколад ще размекне Телеца винаги. Но нека към нея има скъпа ароматна свещ, меко пухкаво одеяло, порцеланова чаша за кафе или перли за вана.

БЛИЗНАЦИ

Както знаете, те са супер социални. Обичат общуването във всичките му форми. Подарете на своя/та любим/а от този зодиакален знак курс, семинар или вечеря с приятели. Пътуването също е добра идея. А за жената Близнаци задължително добавете и качествена козметика. Препоръчваме ви марката на dm Balea, която е абсолютно недостижима в чистите, качествени и достъпни продукти за лице.

РАК

С Рака действайте по лиричната струна. Не че ще се обиди на нов тиган, защото те са големи къщовници, но все пак сега е време да му/ѝ покажете колко го/я харесвате и че искате да се чувства комфортно и красив/а. Мъжът Рак би се зарадвал на аксесоари за бръснене или оформяне на брадата, а Жената Рак никога няма да откаже още едно червило, още един лак, още една спирала. Не се хвърляйте на нещо скъпо, гледайте да е проверено. Като марката dm trend IT UP, която можете да откриете във всеки магазин на dm.

ЛЪВ

Ако имате корона, подарете на Лъва корона. Ако той/тя така или иначе е убеден/а, че корона си има, както и кралство, заложете на неща за глезене. Като балсами за тяло, аромати за дома или солите за вана с приказен аромат на Balea Magic Forest.

ДЕВА

Както вече споменахме, те са практични. Подарете на любимия/ата си от тази зодия аксесоар за кухнята или за поддръжка на външния вид, а защо не е някаква готварска книга. А пък мъжът Дева би се усмихнал на някоя гъзарска система за бръснене.

ВЕЗНИ

Това са хора на естетиката, уюта и любовта. Каквото и да им подарите, те ще го оценят, стига да идва от сърцето. Ако все пак трябва да мине и през магазина, разгледайте предложенията на dm за маски за лице, палитрите сенки за очи и, разбира се, парфюмите.

СКОРПИОН

Те са страстни личности и за тях скъпият подарък няма голяма стойност. Оценяват малките жестове и факта, че някой е помислил за тях с любов. Може да зарадвате представител на зодията с нещо, което е и практично, и в същото време оригинално. Погледнете в dm серията на ALTEYA със сухи цветове от различни растения. С тях вашият Скорпион може да си приготвя от лечебни отвари до маски за лице и коса. Ухаят страхотно и са качество, което любимият/ата ви определено заслужава.

СТРЕЛЕЦ

Те са авантюристи, но също така обичат да бъдат обичани. И при тях няма нужда да се изхвърляте финансово. Просто поглезете вашия Стрелец с масаж, лично написана картичка и шоколад или някой театрален спектакъл. Стрелите му може да се покажат, но няма да са отровни, а благодарни и любовни.

КОЗИРОГ

Не вярвайте, ако някой ви каже, че те не са романтици. Да, могат да засвидетелстват своята нежност през хаплив език или странно поведение, но дълбоко в душата си Козирозите обичат да обичат. Подарете им романтична вечеря или хубав парфюм, а за жената Козирог може да добавите и нещо страхотно за кожата – масло от шипка, което е най-натуралният начин за борба с признаците на стареене.

ВОДОЛЕЙ

Красиво бижу от кристали или полускъпоценни камъни, дифузер с етерични масла, йога часове, личен хороскоп – всичко витално и свързано с духовността уцелва Водолея право в любовните рецептори. А дори да решите просто да му/ѝ напишете стих, това ще изпълни сърцето на вашия/ата любим/а от тази зодия с топла благодарност.

РИБИ

Те са романтични, нежни и дълбоки. Не прекалявайте с практичните подаръци, ами се спрете на нещо, което носи символика. Например сребърно колие с датата на първата ви среща, гипсова отливка на крачето на вашето бебе, писмо в бутилка, което ще пуснете заедно някой ден в морето. Добавете и нещо закачливо – например балсам за устни с вкусен аромат като обещание за всички целувки, които ви предстоят.

  • Ключови думи:
X