Напишете дума/думи за търсене

Стартира първата RADIOCAST платформа

 Популярни лица от тв и радиоефира дават старт на RADIOCAST в 2 PM на 22.02.2022 г.

Една от най-големите радиовериги - „Фреш Радио Груп“ ( Radio Fresh!, FM+, Z-Rock, Melody), стартира първия RADIOCAST в България. Уникалната платформа ще излъчва висококачествено аудио- и видеосъдържание, събрано в актуални теми и пречупено през нестандартния поглед на водещите в RADIOCAST.

Популярни лица от телевизионния и радиоефира  се включват като „остриета“ на платформата. Своите стартови теми вече са подготвили: тв журналистът и радиоводещ Елена Розберг; популярната изпълнителка и лице на Radio Fresh! – DIA; журналистът и новинар Кристина Цветкова, както и мъжкото попълнение в екипа - рицарят на дигиталния криейтив Петко Кралев. 

„Разчитаме на водещи, които не само слушателите харесват, но които са доказали, че освен вдъхновяващи гласове могат да бъдат не по-малко завладяващи автори и създатели на атрактивно съдържание - разказва Спас Шурулинков, програмен директор на „Фреш Радио Груп“ и изпълнителен продуцент на RADIOCAST. -  Още преди старта на платформата искам да подчертая, че тя ще е отворена медия за нови лица и идеи от всички сфери на интереси. Очаквайте нестандартни провокации, необятни теми и различни гледни точки, които няма да видите и чуете на друго място.“

 От екипа на иновативната платформа издават и част от програмните елементи. „НЕПОЗНАТИЯТ ПОДКАСТ“ с водещ Петко Кралев ще отведе феновете в интересните кътчета на интернет и ще ги срещне с  хората, които се вихрят там. В стартовия епизод  един от най-популярните геймъри-Deadset, ще сподели как вкарва компютърните игри в телевизията и ще разчупи максимата, че видеоигрите са вредни.

FRESH! момичето DIA е автор на „ВЯРВАШ ИЛИ НЕ“, посветено на интересни и изумителни истории от деня. В пилотното издание DIA се среща с тв журналиста Павел Владимиров, който за пръв път ще издаде, откровено и докрай, гледната си точка относно женските навици, които най-много дразнят мъжете. Павел и DIA обещават да е горещо и незабравимо.

В ексклузивната селекция на RADIOCAST, рок блондинката Елена Розберг ще представи личния си избор от лица и теми. Всичко, което си заслужава да чуете и всеки, който си заслужава да видите, ще бъде част от  „ЕЛЕНА РОЗБЕРГ ПРЕДСТАВЯ“.

Иновативната платформа отделя специално внимание и на позитивната журналистика и вдъхновяващите нейни представители. Всичко това се случва в „ZOOM IN с Кристина Цветкова.

 „Фреш Радио Груп“ менажира четири от най-силните музикални радиостанции на пазара в България. Програмното съдържание на Radio Fresh!, Radio FM+, Z-Rock и Melody се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уебплатформи.

 RADIOCAST платформата стартира в YouTube на

22.02.2022 г. точно в 2 на обед!

 

YouTube: https://bit.ly/3I6OaOD

Spotify: https://open.spotify.com/show/3fXpy1GbhCcbX5SXXnzJpX

Website: Radiocast.bg

Instagram: Radiocast_bg

Facebook: Radiocast.bg

 Линковете ще бъдат активни след старта на платформата

  • Ключови думи:
X