Напишете дума/думи за търсене

Звездите на „Съни Бийч“ се събраха на специална прожекция

Актьорите от култовия сериал „Съни Бийч“ се събраха заедно за старта на втория му сезон. Нетипичната прожекция превърна Bedroom Premium club в кино салон и предизвика много смях и вълнуващи моменти за главните герои. Иво Аръков, Евелин Костова, Боряна Братоева, Анджела Недялкова, Даниел Пеев – Дънди, Станка Калчева и Даниел Цочев бяха само част от звездния състав на хитовия сериал.

„Смеем се, забавляваме се, припомняме си много хубави моменти от снимачната площадка. Вече е минала една година от снимките на втория сезон, а сякаш беше вчера“- сподели Боряна Братоева.

Аня Пенчева, Лео Бианки, Алфредо Торес, Наталия Кобилкина, Лара Златарева, Влади Въргала и Кирил Ефремов са гост звезди, които се забъркват в невероятни ситуация в новия „Съни бийч 2“.

„Двойни игри, изневяра, отмъщение, сватба, бебе и нов хотел очакват зрителите в новите епизоди. Те са 14 на брой и мога да ви гарантирам, че ще се превърнат в любими за зрителите на bTV.”– коментира един от продуцентите на лентата Андрей Арнаудов.

В новите епизоди четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) се завръщат в курорта Слънчев бряг за поредният туристически сезон. Освен с най-големия си враг Никола (Явор Бахаров) те ще се борят с проблемите помежду си, а на омразата и разочарованието ще противопоставят любовта.

X