Напишете дума/думи за търсене

С тези аромати сте в тренда на годината

Знаете ли, че парфюмът не е единствено средство да ухаем добре? Той е начин да изразим себе си, да дадем идея на околните какво носим вътре в нас, какво желаем и към какво се стремим.Той е и начин да заявим себе си – нежният флорален аромат казва: „Отнасяй се с внимание към мен, аз търся нежност“. Силният, категоричен аромат заявява: „Не ме подценявай, не си играй с мен, аз съм силна жена, която знае какво иска и как да го постигне“. 

Elizabeth Arden, Green tea lychee lime
Elizabeth Arden, Green tea lychee lime

My Looks
My Looks

Има много послания, закодирани в ароматите. И точно затова те са толкова личен избор. Въпреки индивидуалния момент всяка година излизат нови трендове, които касаят парфюмите на пазара. Може би бихте могли чрез тях да откриете нов аромат за себе си, който да ви подхожда и да ви преведе през следващите топли месеци с дъх на красота, вдъхновение и още нещо.

С помощта на консултантите от дрогерии dm научихме какви са тенденциите в ароматите за 2022 година. 

Miss Kay
Miss Kay

Feel-Good Mood 

Една тема ни държи в напрежение през последните две години: пандемията от COVID-19. С течение на времето това не само се превърна в индикатор за това колко важно е нашето физическо здраве, но също така повиши съзнанието за това колко важно е нашето психическо благополучие. Хората отчаяно копнеят да се чувстват радостни, щастливи и спокойни. Точно тук идва идеята за "Feel-Good Mood". Потребителските продукти, които могат да подобрят настроението ви и да предизвикат положителни чувства, са по-търсени от всякога. Подходящите цветове варират от интензивно оранжево, жълто и розово до пастелни и кремави нюанси. Ароматните профили, които могат да предизвикат желаното добро настроение, са особено искрящи цитрусови аромати като грейпфрут или портокал, сочни летни плодови нотки и флорални мотиви. “Feel-Good Mood” доставя усещане за чиста радост, като дъжд от конфети, който повдига настроението ви и ви позволява да забравите тревогите си за кратък момент. Може да си доставите това настроение с аромат от dm, където  ще откриете голямо разнообразие на супер приемливи цени. 

Aristea
Aristea

Oud Hayat
Oud Hayat

Антистрес

Живеем във времена, в които всичко трябва да се случва бързо. За да се справим с всички задачи и ангажименти, ежедневно се чувстваме като бегачи на къси разстояния. Ето защо все повече хора в свободното време се занимават с дейности, които компенсират стреса от ежедневния живот и им позволяват да изразят себе си – нещата, които борят напрежението, минават от кулинария, през реставрация на мебели до отглеждане на билки  и изработка на продукти от естествени материали. Целта е да се почувстваме спокойни, да открием красотата около себе си, да получим удовлетворение от своята собствена компания. Меките и топли ароматни профили въплъщават тази тенденция, допълвайки усещането за спокойствие и уют, което много потребители търсят. 

Rose Seduction
Rose Seduction

Близо до природата

Името на тази тенденция казва всичко. Хората все по-често използват природата като убежище и източник на релаксация и благополучие, както и място за малки приключения. Във времена на изменение на климата близостта с природата придобива съвсем ново измерение. „Близо до природата“ е тенденция, която се основава на това течение. Всеки, който обича да прекарва време в планината или на морето, е склонен да се заобикаля в ежедневието с продукти за лична и домакинска грижа, които по някакъв начин имат връзка с природата. Актуалните нюанси на зелено и синьо действат успокояващо и предизвикват асоциации с гори, ливади и езера. По отношение на ароматите това означава, че се търсят зелени, свежи горски и дървесни нотки, които ни отвеждат на въображаема разходка из гората. Ароматната гама е допълнена от освежаващи, морски аромати. И гората, и реката, и морето са на една ръка разстояние, ако се пресегнете да опитате ...... Разбира се, в любимите ни дрогерии dm.

Още една причина да потърсим новите си аромати в dm, е ,че този месец до 25.05.2022 включително при покупка на парфюми над 50 лева участваме в томбола за професионална консултация за личен стил и цветови анализ.

Versace, Red Jeans
Versace, Red Jeans

David Beckham
David Beckham

  • Ключови думи:
X