Напишете дума/думи за търсене

Тайните на отслабването са разкрити

Често от идеалната фигура ни делят само 2, 4 или 6 килограма, които обаче не можем и не можем да „преборим“. Обикновено те се натрупват в коремната област, ханша или бедрата. Когато решим да сме на диета, наистина започваме да губим от теглото си, но за съжаление първите дни това е само вода. Впоследствие, отчаяни от ситуацията, включваме и спорт, за по-добри и бързи резултати. И идва момент, в който наистина топим мазнини, но за съжаление това се случва първо на места, от които не желаем да губим нищо -  лицето и бюста.

Има ли решение, което да запази сочността на гърдите и лицето, а да отстрани излишното по бедрата и паласките?

Истината е, че локално, таргетирано, ефективно отстраняване само на мастните депа в деликатните зони е възможно, и то без да прибягваме до хирургична липосукция. Най-новият модел Prime на познатия Accent позволява свръхзвуково отслабване. Неговият широк, удобен накрайник излъчва свръхзвукови вълни, които са със специфична честота. Те буквално разпукват мастните клетки, като не засягат околните тъкани и структури. Така обработените мастни клетки биват изхвърлени чрез лимфата от организма. Просто като действие – изключително като резултати. Намаляването на обиколките е видимо буквално дни след първото третиране. Серия от само четири едва двадесетминутни терапии постига забележителна редукция на подкожната мазнина. При дами и господа, които имат само 3-4 см натрупвания веднага се очертават така желаните „плочки“ в коремната област. Тялото е скулптурирано, с перфектна линия, естествени пропорции.

Другото много ефективно решение е мезотерапията на тяло. Тя може да има съставки, насочени повече към отслабване или пък такива, които премахват целулита. Обикновено съдържа активни вещества като фосфатидилхолин, лецитин, витамин РР, липоева и деоксихолева киселина. Пациентите, преминали през мезотерапия на тяло, съобщават за изглаждане на целулита, намаляване на обиколките и подобряване на микроциркулацията в зоната. Ефектът от процедурата не е моментален, а се развива с времето, но това е предимство. Всъщност благодарение на по-бавното редуциране на подкожни мазнини не наблюдаваме увисване на кожата, което при драстично и бързо отслабване си личи най-вече на лицето .

Първичната консултация с естетичен дерматолог в Хил клиник е безплатна, ако предварително запазите час на 02 439 3131. До края на м. май цената на мезотерапия тяло е намалена на 130 лв.

  • Ключови думи:
X