Напишете дума/думи за търсене

Cavo beach посреща лятото

Бохемският клуб e отличен за дизайн на годината

Cavo beach bar & restaurant отваря врати на 11 юни, за да ни потопи отново в безвремието на безкрайната морска шир. Специален гост на откриването ще бъде DjJoris De Ca – резидент на прочутия клуб Bagatelle в Courchevel. В същия ден ще има и ексклузивна вечеря от 20.00 ч., на която гостите ще могат да дегустират менюто на Chef LubomirNaydenov. Oткриването продължава и на 12 юни (неделя), когато под звуците на автентични тарамбуки и музиката на Gorro&Kerry, приятелите на Cavo ще се отдадат на абсолютно блаженство на плажа.

През Лято 2022 програмата на клуба впечатлява с международни артисти и тематични събития. Всяка сряда Cavo ще е домакин на бохемски обеди, вдъхновени от гръцката култура - „Sound of Greece“. Денят четвъртък е запазен за релаксиращата музика на Mr.K и неговите „Reflection rituals“. Традиционно петък и събота е времето, когато Cavo се превръща в сцена на музиканти от цял свят, а за еуфоричната атмосфера се носят легенди. Сред тях са Sandy Sax (Nikki Beach), DjPantelis& Nick Saley, ConsoulTrainin& Duo Violins и много други.

Това лято клубът ще предлага и ексклузивни вечери, които ще се състоят всеки петък и събота. Те са с начален час 20:00h и на тях всички гости ще могат да избират от кулинарните предложения на Chef LubomirNaydenov.

На най-живописния плаж по южното Черноморие, ще откриете ръчно изработени чадъри и шезлонги, и големи шатри, чиито цветни танцуващи сенки примамват в едно мечтано изживяване за релакс.

По рано тази година - Cavo beach bar & restaurant бе отличен и на официалната церемония за интериорен и продуктов дизайн DiblaDesignAwards. Създадени още през 2003г., те са признание за професионализъм и талант и се присъждат за най-високо ниво на компетентност и умения.

Сред основните фаворити за 2021г. е студио „Маранд Дизайн“ с творчески директор Райна Марандина. Те получават най-голямата награда в категориите „Жилищен интериор/Фамилна къща“ и „Обществен интериор/ Ресторант“. Последната е присъдена за Cavo beach bar & restaurant на плаж Смокиня.

„Когато инвеститорът сподели с нас концепцията си за Cavo, вдъхновена от бриза в Миконос…искахме да пренесем автентичното усещане за лукс на онези ширини, а това можеше да стане само посредством прецизния избор на материалите - предимно естествени и хармониращи с околната среда, нелека задача, с която, смея да твърдя, се справихме доста успешно“, разказва историята на проекта Райна Марандина.

Ресторантът и плажният клуб са замислени като продължение на пясъчната дюна, а меките пастелни тонове на целия интериор предразполагат към пълно спокойствие и предаване на един по-бавен ритъм на живот и наслада за всички сетива.

Подробности за програмата на Cavo beach bar &reastaurant може да откриете тук: https://www.facebook.com/cavobeach/

  • Ключови думи:
X