Напишете дума/думи за търсене

Как Макдоналдс учи децата на любов към четенето

Обичат ли децата да четат? Отговорът със сигурност може да бъде положителен, ако четенето от задължение се превърне в забавление. От Макдоналдс знаят това и насърчават любовта към четенето с Happy Meal Readers.

В известната и любима на децата верига за бързо обслужване вече могат да бъдат открити нова ексклузивна серия книжки, предлагани само в Макдоналдс.

Книжкките са опция в емблематичното детско меню Happy MealTM, които всяко дете може да избере вместо играчка. Кой казва, че децата не четат и не се вълнуват от книжки?

Когато книгата им е представена по забавен начин и я свързват с приятно изживяване, за тях тя може да бъде много по-интересна от играчка дори. Децата, особено по-малките, всъщност възприемат книжката като нещо повече от играчка. Тя им носи история, а в красивите картинки могат да откриват нови и любопитни детайли.

Освен това те винаги усещат, когато даден предмет е от особено значение, защото тогава родителите им се отнасят към него с внимание. Обичат да споделят изживяванията си с мама и татко и да виждат, че нещата, които вълнуват тях, са интересни и за техните родители.

Новата актуална поредица на компанията се казва "Аз мога" и е на Мария Изабел Санчес Вергара. Тя съдържа 12 уникални книжки, които ще запознаят децата ви с историята на велики личности, като ги вдъхнови да мечтаят смело и да се борят за своите цели. Всяка една ще ви потопи в приключенията на спортни шампиони, учени, музиканти, приключенци, астронавти и още много.

Книжките са подбрани така, че да зародят любов у децата към четенето, както и да изградят по-голяма близост между тях и родителите им, а целта на Макдоналдс е една - четенето да стане все по-увлекателно за малчуганите, а в последствие да се превърне в любимо занимание за цял живот.

Както знаем, въображението и любопитството са най-добрите приятели на децата, в днешно време обаче ръка за ръка до тях стоят и технологиите.

Затова във всички книжки има QR код, който като се сканира насочва към дигитално преживяване с много игри и забавления.

  • Ключови думи:
X