Напишете дума/думи за търсене

Зоомагазини „Д-р Стефанов“ и Maxi Pet обединяват усилия, за да предложат най-добрата грижа за домашните любимци

Зоо Груп Стефанов става част от групата на Pet Network International

Водещите компании в сферата на грижата за домашни любимци Зоо Груп Стефанов и Пет Нетуърк БГ обединяват своите усилия, за да предоставят услуга от изцяло ново ниво на българския пазар.

Благодарение на сделката, собствениците на домашни любимци ще могат да се възползват от експертизата в обслужването и отличния асортимент на Зоомагазини „Д-р Стефанов“ в комбинация с мащабните обекти на Maxi Pet, част от международната група Pet Network International (PNI).

PNI ще слее всичките си операции в България с тези на Зоо груп Стефанов, като дейността занапред ще бъде консолидирана под един от най-разпознаваемите брандове на родния пазар – Нечовешки магазини „Д-р Стефанов“.

Марио Иванов, настоящият главен изпълнителен директор на Зоо Груп Стефанов, ще остане основна движеща сила в развитието на съвместното начинание, присъединявайки се към екипа на Pet Network International в ролята на главен изпълнителен директор за България.

„Горди сме да обявим тази изключително важна за нас сделка. Тя затвърждава позицията на PNI в региона и още веднъж доказва, че растежът и инвестициите са нашата основна движеща сила. Благодарение на придобиването на Зоо Груп Стефанов имам удоволствието да приветствам Марио Иванов в нашия управленски екип. Марио е истински професионалист в сферата на грижата за домашните любимци и допълнително ще заздрави мениджмънта на нашата група.

Ние предлагаме премиум изживяване за домашните любимци и техните стопани, чрез Click&Collect услуги, както и чрез ветеринарни клиники и аптеки, позиционирани директно в нашите магазини. Така доказваме още веднъж, че нашата мисия е да представим една нова концепция в индустрията за грижа за домашни любимци в региона“, каза Тимо Терво, главен изпълнителен директор на Pet Network International.

„За нас е изключително удоволствие да обединим усилия с група с международно присъствие и опит, което ще ни позволи да направим следващата крачка по пътя към предоставянето на възможно най-добрата услуга за всички стопани и домашни любимци. Pet Network International споделят визията на нашата компания, при която извеждаме отношението и грижата към домашния любимец като към пълноправен член от семейството, поради което очаквам силните синергии между бизнесите ни да се превърнат в горивото за сериозен ръст на нашите операции“, каза Марио Иванов, главен изпълнителен директор на Зоо Груп Стефанов.

  • Ключови думи:
X